SON DAKİKA
reklam
reklam

İSTEEND’in 3.Olağan Kongresi Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2018, Perşembe - 11:18   Okunma Sayısı: 393318
İstanbul Evden Eve Nakliyeciler Derneği 3. Olağan genel kurul toplantısı üyelerin yoğun ilgisi altında Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezinde yapıldı.

İSTANBUL

İSTEEND'in genel kurulunda Başkan Davut Ukan, misafirleriyle yakından ilgilendi. Genel Kurul Toplantısına Özel Halk Otobüs Sahipleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Encümeni Süleyman Karadağ, ULAK Başkanı Sinan Yılmaz, İDO Genel Müdür Yardımcısı Cihat Durgun, Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Gökhan Balcı, Sancaktepe Müteahhitler Dernek Başkanı Nurettin Mengükan, Çekmeköy Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Keles ve SGK Fatih Şube Müdürü Coşkun Bilgin ile dernek üyeleri katıldı.

Toplantı; İSTEEND Başkan Yardımcısı Şener Karahancı tarafından başlatıldı. Divan kurulunun oluşturulmasından sonra  trafik şehitleri ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından  İstiklal marşımız okundu.

 

Toplantıda; Divan Başkanlığına Ahmet Cihan Soyer, Divan Katipliğine Adem Ayılmazdır ve Divan Sekreterliğine Özcan Karakurt seçildi. Divan üyeleri  gündem hakkında bilgi verdikten sonra İSTEEND Başkanı Davut Ukan tarafından faaliyet raporu ,denetim kurulu  raporları okunurken, gelir ve gider raporu  da İSTEEND Başkan Yardımcısı Şener Karahancı tarafından okundu. 140'ının aktif olmak üzere 220 üyesi bulunan derneğin 2019 tahmini bütçesi de üye aidatları baz alınarak 100 bin TL olarak açıklandı.

Faaliyet raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi.

İSTEEND Başkanı Davut Ukan : “Türkiye genelinde sektörümüzü ilgilendiren 5 dernek var ve bu derneklerden sadece İSTEEND aktif olarak faaliyetlerine devam ediyor. Diğer derneklerin pasif kaldı. Türkiye genelindeki meslektaşlarımız, derneğimize üye olmak istiyor. Bundan dolayı da ismimizi değiştirip, Tüm Türkiye'yi kucaklayacağız. 7 bölge, 81 vilayette UND gibi yapılanıp, sektörümüzün sorunlarını hep birlikte aşacağız”

Faaliyet raporu ile genel kurula bilgi veren ve derneğin  adının Evden Eve Nakliyeciler Derneği (ENND) olarak değişmesiyle ilgili konuşan İSTEEND Başkanı Davut Ukan, "Yola çıktığımızda gençtik. Heyecanla işimize sarıldık ve başarılı yöneticilerimizi kendimize rol model aldık. 2 yıl içerisinde güçlü STK'lar içerisine girdik. Sektörümüzü ilgilendiren yönetmelikler hazırlanırken Bakanlık yetkilileri ile aynı masada oturduk ve üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda görüş bildirdik. İTO'da temsil hakkı kazandık. Artık sorunlarımız devlet nezdinde çözüme kavuşuyor. ODY belgesi alımlarında lise şartı vardı bizim mücadelemiz sonucunda orta okul düzeyine çektik. Türkiye genelinde sektörümüzü ilgilendiren 5 dernek var ve bu derneklerden sadece İSTEEND aktif olarak faaliyetlerine devam ediyor. Diğer derneklerin pasif kaldı. Türkiye genelindeki meslektaşlarımız, derneğimize üye olmak istiyor. Bundan dolayı da ismimizi değiştirip, Tüm Türkiye'yi kucaklayacağız. 7 bölge, 81 vilayette UND gibi yapılanıp, sektörümüzün sorunlarını hep birlikte aşacağız. “ diye konuştu.

Ukan’ın konuşmasının ardından  derneğin adının Evden Eve Nakliyeciler Derneği olarak (ENND) olarak değişmesi ve diğer maddelerde benzer isimlerin üyelikleri ilgili yönetim kuruluna yetki vermesi ve 6 aylık borcu olan üyelerin üyeliklerinin pasife edilmesi için genel kurulda yetki istendi ve maddeler oy birliğiyle geçilerek  tüzük tadilatı yapıldı.

Faaliyet raporlarından sonra gündem gereği diğer maddelerde oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi.

Gündemin 13. maddesi yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek seçimi yapıldı.

 

 

İDO’dan sektöre müjdeli haberi Divan Başkanı Cihan Soyer paylaştı

Bu arada Divan Başkanı Cihan Soyer, İDO ile yapılan işbirliğini duyurdu. Soyer, "İDO Genel Müdür Yardımcımız Cihat Durgun'un verdiği güzel bir haberi sizle paylaşmak istiyorum. Harem-Sirkeci arabalı vapurunu kullanma süremiz Mart 2019'a kadar devam edecek. Burada özellikle büyük tonajlı araç sürücülerimizin çok daha dikkatli olmalarını ve sektörümüze yakışmayacak hareketten kaçınmalarını rica ediyorum" diye konuştu.

Gündemin son maddesinde  bulunan dilek  ve temennilerde sırasıyla İSTEEND Başkan Yardımcısı Şener Karahancı ,  İSTEEND Kurucu Üyesi Ali Ayılmazdır ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak genel kurula hitap ettiler. Derneğin kurucu üyelerinden Ali Ayyılmazdır'a  derneğe olan katkılarından  dolayı CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak tarafından plaket takdim edildi.

Adını Evden Eve Nakliyeciler Derneği (ENND) olarak değiştiren derneğin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu

Yönetim Kurulu ASİL LİSTE

1 : Davut Ukan - Köseoğlu Nakliyat

2: Şener Karahancı –Transatlantik Nakliyat

3: Hayri Şengül - Hayrioğlu Nakliyat

4 : İbrahim Rıfatoğlu - Rıfatoğlu Nakliyat

5 : Ercan Karakurt - Kurtco Nakliyat

6: Bayram Günhan - Hacıoğlu Nak liyat

7: Hüseyin Akpınar - Aktaş Nakliyat

8: Abidin Şahin - Royal Nakliyat

9: Vedat Gergöy - Evdema Nakliyat

Yönetim Kurulu YEDEK LİSTE

1: Cengiz Bağlars - Nilüfer Nakliyat

2: Vedat Şenbaş - Tuzcuoğlu Nakliyat

3: Ulaş Gümüşoğlu - Göztepe Nakliyat

4: İsmail Ayırkan - Topaloğlu Nakliyat

5: Yusuf Conoğlu - Vizyon Grup Nakliyat

Denetim Kurulu Listesi

1: Engin Ayaz - Yıldırım Nakliyat

2: Yaman Akyüz - Fokustürk

3 : Bayram Akdeniz - Akdeniz Nakliyat

4 :Kadir Topuzoğlu - Topuz Nakliyat

5: Davut Özışık - Garanti Nakliyat

6: Mehmet Kaya - Kayaoğlu Nakliyat

Biz de ; gazetemiz olarak İSTEEND’in 3.Olağan Kongresinde iş başına gelen dernek  başkanı Davut Ukan ve yönetim kurulu üyelerine başarı ve bol şans diliyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam