SON DAKİKA
reklam
reklam

“ÇAKALLAR” KAZAKİSTAN’I BASTI…

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2018, Salı - 12:48   Okunma Sayısı: 913591
VİZYON ÖNCESİ KAZAKİSTAN TÜRK FİLMLERİ HAFTASI’NDA ONUR KONUĞU OLDU.

Kazakistan Türk Filmleri haftası kapsamında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Almati kenti Ritz Carlton Otel’de düzenlenen resepsiyona katılan ünlü yönetmen Murat Şeker ve büyük beğeni toplayan ‘‘Diriliş:Ertuğrul’’dizisindeki Selcen Hatun rolüyle davet edilen oyuncu Didem Balçın onur konuğu olarak yerini aldı…

Kazakistan Türk Filmleri Haftası’nın açılış filmi olan “Görevimiz Tatil” filminin yönetmeni Murat Şeker “Kazakistan adeta ikinci evimiz gibi bizi kucakladı. Her yıl düzenlenen Türk Filmleri haftası bizim için çok anlamlı… Bu sene yıllardır Çakallarla Dans sinema film serilerinde birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum oyuncumuz Didem Balçın’la birlikte onur konuğu olarak 29 Ekim Cumhuriyet bayramı resepsiyonuna katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Güzel oyuncu Didem Balçın ise, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona ‘‘Diriliş:Ertuğrul’’ dizisindeki Selcen Hatun karakterinin çok beğenilmesiyle davet edilerek onur konuğu olmaktan ayrıca onur duydum” dedi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam