SON DAKİKA
reklam
reklam

Aynur Haşhaş'dan yeni albüm

Eklenme Tarihi: 25 Temmuz 2020, Cumartesi - 18:13   Okunma Sayısı: 1071884
Kendine has üslubu ile Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Aynur Haşhaş yeni albümü ''Pervane''nin tanıtımını yaptı.

Kendine has üslubu ile Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Aynur Haşhaş yeni albümü ''Pervane''nin tanıtımını yaptı.
Albümün basın tanıtımı Mut-San Asansör sponsorluğunda Nişantaşı'ndaki Van Kahvaltı Evi'nde yapıldı. Lansmana ünlü sunucu Gülgün Feyman, Klipin yönetmeni Uğur Emre Torğut ve Soundhorus Prodüksiyon'dan Ali Haydar Timisi katıldı.

''Pervane'' albümünde 6 şarkı yer alıyor. Haşhaş, ''Pervane'' adlı albümünün video klipini ''Deli Felek'' türküsüne çekti. Albümde yer alan dört eser stüdyo ortamında canlı olarak kaydedildi. Düzenlemeler vokal kayıtlarının üzerine sonradan yapıldı.''Medet Allah'' ve ''Çağrışa Çağrışa '' adlı iki geleneksel eser ise akustik enstrümanlar ile düzenlendi. Albümde; Deli Felek, Ben Melamet Hırkasını, Nicedir Ağlarsın, Deli Gönül, Medet Allah ve Çağrışa Çağrışa parçaları yer alıyor. 

Türkülerin yaşamı ve insanı anlattığını belirten Aynur Haşhaş, ''Bu zor günlerde karanlıkta hep bir ışık yaratmak istersin, o ışık da seni besler. Biz de böyle bir çalışma yapmak istedik. Her gönülde damla olmak, damlaları deryalara dönüştürmek adına güzeldir ve o insanda buluşmakta benim için önemli.  Soundhorus Prodüksiyon'dan Ali Haydar Timisi ile 'Pervane' adında bir albüm çalışması yaptık. Pervane Albümünde yer alan ' Ben Melamet Hırkasını' türküsünün klipi Göztepe'de bulunan Şahkulu Dergahında çekildi. Bu da tamamen dinleyicilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleşti. Bu klipte bir çok kadının emeği oldu. Bunu bir aş olarak düşünüzsek, bu aşta birçok kadın dostumun tuzu var. Gönüllerde vücut bulsun istedim. Ayrıca yakın dostlarım Gülgün Feyman'a , Hüseyin Kalkan' a, klipin yönetmeni Uğur Emre Torğut 'a, Mut-San Asansör Genel Müdürü Muttalip Balcıoğlu ve eşine, Soundhorus Prodüksiyon Yapım'dan Ali Haydar Timisi'ye, Menajerim Filiz Koç'a ve lansmana katılan tüm medya mensuplarına çok teşekkür ederim'' diye konuştu.

HABER: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam