SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Sancaktepe Erzurum Milletvekilini Misafir etti

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2021, Perşembe - 16:05   Okunma Sayısı: 71849
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İstanbul Sancaktepe'de İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığını ve Sancaktepe Erzurumlular Derneğini ziyaret etti

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Sancaktepe ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Cinisli bura ilçe Başkanı Sezgin Öztürk ile görüştü. İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Milletvekili Naci Cinisli İYİ Parti Sancaktepe İlçe Yönetimine başarılar diledi.

 

Erzurum Milletvekili Naci Cinisli İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Sancaktepe Erzurumlular Derneğine ziyarette bulundu. Burada denek başkanı Hanifi Çelebi, İYİ Parti İlçe Başkanı Sezgin Öztürk ve Milletvekili Cinisli’yi dernek merkezinde misafir etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Hanifi Çelebi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk; “ pandemiden dolayı çok yoğun çalışmalar yapamıyoruz. Erzurum Milletvekilimizin İstanbul ziyaretinden memnun kaldık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz. Aynı zamanda bizleri misafir eden Sancaktepe Erzurumlular Derneği ve onun kıymetli Başkanı Hanifi Çelebi’ye de misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ -TEVFİK ERK

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam