SON DAKİKA
reklam
reklam

Pazar Belediyesi 10 memur alacak

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2021, Perşembe - 17:03   Okunma Sayısı: 52744

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana gore.Rize ili ve pazar belediye başkanlığından ilk defa atanmak üzere memur alımı yapacağını duyurdu.

Pazar belediye başkanlığı bünyesinde  657  sayılı  devlet  memurları kanununa  tabi  olarak  istihdam  edilmek  üzere;‘’Mahalli  idarelere ilk defa a tanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği’’ ile Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur ve zabıta memuru alınacaktır. Başvuru 22.02.2021 24.02.2021 tarihleri arasındadır.DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER
Editör: HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam