SON DAKİKA
reklam
reklam

MHP Kartal’ın Acı Günü

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2021, Çarşamba - 12:42   Okunma Sayısı: 95796
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Kartal İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinden Derviş Calın Covid-19 nedeni ile hayatını kaybetti.

Kartal’ın tanınmış esnaflarından Recep Ali Calın’ın oğlu olan Calın henüz 29 yaşındaydı. 18 gün boyunca tedavi gören Calın Covid-19'a yenik düşerek hayatını kaybetti. Vefat haberini alan sevenleri genç yaşta kaybettikleri Calın için sosyal medya hesaplarından hüzünlerini paylaştılar. MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek de bir mesaj paylaşarak şunları söyledi:

“Kıymetli ve dava ve yol arkadaşımız kardeşim, ilçe yönetim kurulu üyemiz, Kartal Sanayi esnafı Dervis Calın genç yaşta yakalandığı covit19’dan Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Acımız çok büyüktür. Kıymetli Kardeşime Allah’tan rahmet, kederli ailesine camiamıza başsağlığı dilerim.”

Calın’ın cenazesi Kurfalı Mezarlığı’na defnedildi. Biz de gazetemiz olarak Derviş Calın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve MHP

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam