SON DAKİKA
reklam
reklam

Doğu Anadolu'da gece en düşük sıcaklık eksi 14 ile Ağrı'da ölçüldü

Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2021, Perşembe - 12:03   Okunma Sayısı: 39044
Zorlu kış şartları hayatı olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu'da gece en düşük sıcaklık eksi 14 ile Ağrı'da ölçülürken, bölgede hava, parçalı ve çok bulutlu olacak.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 1, sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 14, Kars'ta 8, Ardahan'da 6, Erzurum'da 5 ve Erzincan'da 2 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın Erzincan'da 10, Iğdır'da 8, Kars'ta 3, Ardahan'da 2 ve Ağrı'da sıfırın altında 3 derece olması bekleniyor.

Kar kalınlığı, kayak merkezlerinden Palandöken'de 116, Sarıkamış'ta 79 ve Konaklı'da 43 santimetre ölçüldü.

Bölgede sürücüler, vatandaşlar ve ilgililerin, kuvvetli buzlanma, don, sis ve pus ile dik ve eğimli alanlarda çığ tehlikesine karşı tedbirli olması gerekiyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam