SON DAKİKA
reklam
reklam

Macera tutkunları bir araya geldi

Eklenme Tarihi: 22 Ekim 2021, Cuma - 00:58   Okunma Sayısı: 62077
Macera ve adrenalin severlerin kalbi Türkiye’nin ilk ve tek hobi - aktivite festivali Big Boyz Festival’de attı. Festival boyunca düzenlenen renkli partiler, coşkulu konserler ve inanılmaz şovlar ziyaretçilere unutulmayacak anlar yaşattı.

 

Kadıköy Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle gerçekleşen ve pandemi sonrası yapılan en büyük açık hava etkinliği olan Big Boyz Festival motosiklet ve araba meraklılarının ilgi odağı olan kortejler ve adrenalin dolu etkinliklerle İstanbul’a özlediği hareketi yeniden getirdi. Festivalin ilk gününde, TMP Motosiklet korteji ziyaretçilerin ilgi odağı olurken, gün boyu süren renkli partiler, konserler ve şovlarla unutulmayacak anlar yaşattı. Bir çok markanın yeni ürünlerini meraklılarıyla ilk kez buluşturduğu festivalin 2. günü ise Harley-Davidson Owner Group ve V8 İstanbulls’un katılımıyla düzenlenen motosiklet ve klasik Amerikan otomobilleri korteji ziyaretçileri büyüledi. Pandemi önlemleri alınarak gerçekleştirilen Big Boyz Festival’in 4.’sü İstanbul Kadıköy’deki Kalamış Atatürk Parkı’nda ziyaretçilerini ağırladı. Heyecan dozunu bu yıl daha da artıran Big Boyz Festival hobi meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan, adrenalini doyasıya yaşatan araçları deneyimleme fırsatı sundu.  Mercedes Benz, BMW Motorrad, Harley Davidson, KTM, Vanderhall, MG Otomotiv, Red Bull, Efes, SPX, Hertz, Vaneda, Ecovolt Scooter, Motul, İstanbul Atv, Husquvarna, GasGas, Sherco, Aprilia, Silence, Motoguzzi, Alpinestar, Kymco, Inokim, Victorinox, Hotomobil, Camso, elektrowind, İzeltaş, Mv Agusta, Ohvale, Egotekteker, Desandman, Avart, Enduro Market, Amega, Proraso, Aygaz, Agus Karavan, Camp-pass, Leoapar Scooter, Avis, Budget, Zipcar, Nur Sigorta, Silwy, Mode On Coffee, Shell Camper, Yayla ve Aroma İçecek gibi markaların yer aldığı Big Boyz Festival, bu yıl da aksiyon ve eğlenceyi zirveye taşıdı.

Motosiklet ve V8 araç tutkunları festival akın etti

Festivalin ilk gününde TMP Motosiklet korteji ziyaretçilerin ilgi odağı olurken, gün boyu süren renkli partiler, konserler ve şovlarla unutulmayacak anlar yaşattı. Festivalin 2. günü ise Harley-Davidson Owner Group ve V8 İstanbulls’un katılımıyla düzenlenecek motosiklet ve klasik Amerikan otomobilleri korteji ziyaretçileri büyüledi.  Festivalin ilk gününde ünlü DJ’ler performanslarını sergilerken, test sürüşleri, Muaythai gösteri maçları, Murat Yorgancılar'ındenizde jet surf & fly board gösterileri, havada para motor gösterileri, paten & kaykay gösterileri, birçok spor aktivitesi ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sosyal yaşam ve spor alanında birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla, Kadıköy Kalamış Atatürk parkında şenlik havası estiren festivalde sadece büyükler değil, çocuklar da aileleri ile birlikte eğlence ve deneyim imkanı yakaladılar. Vaneda Boots tarafından festival alanındaki paten alanında düzenlenen paten sürüş deneyimi, paten meraklılarının akınına uğrarken, kayalık alanda Sherco ve Motul tarafından gerçekleştirilen trial motosiklet akrobasi gösterisi de ziyaretçilere heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşattı.

 

 

 

Gençler müziğe ve konsere doydular

Müzik iki gün boyunca festivalde hiç susmadı. Festivalin ilk günü TriONStage konseri ile başlayan müzik şöleni, MetroFM’in sevilen DJ’lerinin performanslarını sergilediği Big Boyz Party’de ikinci gün  akşamına kadar sürdü. Festivalin başladığı gün sahne alan Vokal Akademi’den Yüksel Murat Piştal, Hüseyin Topçu ve Nilay Çelebi de ziyaretçilere unutulmaz bir konser keyfi yaşattılar. Big Boyz Festival’in en sevilen etkinliklerinden Balta Atma ve Kabile Dans Grubu’nun şovları hayata renk katarken, eğlence ve heyecan dolu aktiviteler tüm hızıyla devam etti. Girişin ücretsiz olduğu, renkli partilere ve aksiyon dolu etkinliklere ev sahipliği yapan festivalde, hobi severler adrenalin ve aksiyonun sınırlarını zorlayan dopdolu 2 gün yaşadı. Otomobil, motosiklet, kamp & karavan, deniz araçları, havacılık araçları, yeni nesil elektrikli araçlar gibi sektörlerden onlarca markanın katıldığı festivalde tüketiciler alışveriş ve deneyim imkanı da buldu.

Ekonomiye katkı sağladı

Big Boyz Festival’in, pandemi sonrası yapılan en büyük açık hava etkinliği olma özelliği taşıdığını aktaran Alice Organizasyon Kurucusu Tolga Alişoğlu, 2 günlük süreçte festivalin ekonomiye de katkı sağlayadığını ifade ederek, “İçişleri Bakanlığı’mızın yayınladığı genelgeye istinaden Covid önlemleri festival alanında eksiksiz uygulanıyor. Halka açık olarak gerçekleştirmekte olduğumuz festivalin 2 gün içinde ekonomiye 20 milyon TL’lik bir katkı sağlandı. Girişin ücretsiz olduğu festivalde her bütçeye uygun çok çeşitli ürünler de yer alırken, değeri 400 bin Euro’yu bulan lüks araçlar da sergilendi ve gelen herkes bu araçları tanıma ve yakından görme fırsatı buldu. Ayrıca, karavandan çadıra bir çok outdoor yaşam ekipmanı da ziyaretçiler tarafından yakından incelendi”

Dev markalar yeni ürünlerini meraklılarıyla buluşturacak

Big Boyz Festival’in kurucusu Alice Organizasyon’un sahibi Tolga Alişoğlu, katılımcı birçok firmanın piyasaya yeni sürdükleri ürünleri Big Boyz Festival’de ziyaretçilerle buluşturacağını söyleyerek şu bilgileri verdi: “Motosiklet dünyasının devi Harley Davidson’ın, tarihinde ilk kez enduro segmentinde ürettiği Pan America modeli, Big Boyz Festival’de motosiklet tutkunları ile bir araya gelecek. MG Otomotiv Türkiye pazarına yeni getirdiği yüzde 100 elektirikli SUV modeli olan MG ZSEV ile festivalimize katılacak. Tüm dünyada çığır açan üç tekerlekli spor otomobil Vanderhall Venice, Carmell ve elektirikli modeli Edison 2’yi Türkiye’de ilk kez Big Boyz Festival’de tüketicilerine sunarken, Mercedes Benz de Yeni Vito modelinin tanıtımını ilk kez Big Boyz Festival’de yaptı”

Müzik ve eğlence doruğa çıktı

Hayatın rutininden kaçmak isteyen, hobisine tutkuyla bağlı olan herkes Big Boyz Festival'de aradığını buldu. Motosikletten tekneye, uçaktan gyrocoptere, hobi atölyelerinden doğa sporlarına, golften otomobile, müzik ve eğlencenin doruğa çıktığı partilerden dev konserlere, yapmaktan, izlemekten keyif aldığınız tüm aktiviteler ve büyükler için oyuncaklar Big Boyz Festival’ de sergilendi. Big Boyz Festival’in Hedef Kitlesi; Günlük koşuşturma içinde zevk ve hobilerine zaman ayıramayan, kadın, erkek ve çocuklu aileler, akılcı, kendini ödüllendirebilen, tüketime yönelik tutumlara açık ancak parayı dikkatli harcayan, keyifli şeyler yapmaktan zevk alan, çocukluk ürünleri, markaları, oyunları, filmlerinden zevk alan, teknolojiye yatkın, az zaman ve yapılacak iş arasında sıkışan hedef kitleye hitap eder.

Big Boyz Festival’de her şey vardı

Festivalde; Deneyim, Alışveriş, Söyleşi, Workshop, Yarışmalar, Gösteriler, Partiler-Konserler yer aldı. Klasik arabalardan motocrossa, balta atmadan demir dövmeye, endurodan futbola her türlü deneyim ve heyecan Big Boyz Festival’de ziyaretçilerle buluştu. Ayrıca; Okçuluk, Balta Atma, VR Deneyimi, Özel Parkurlarda sürüş deneyimi, Zorlu parkurlarda enduro deneyimi, Airsoft atış talimi, Demir Dövme,  Bungee Jumping, Klasik otomobil restorasyonu, Tırmanma deneyimi, İnsan sapanı, Golf, Kampçılık ve  Zipline deneyimi sunuldu. Hobi tutkunlarının arayıp da bulamadıkları birçok ürünü bulabilecekleri, yeni trendler takip edecekleri, dronedan oltaya motosikletten yelken tulumuna her ürünü rahatlıkla bulabilecekleri 80 marka festival alanında yer alacak. Atölyeler'de ise Do it yourself, Bahçe bakımı, Barista, Bira Atölyesi, Yemek Atölyesi, Briç Atölyesi,  Kampçılık atölyesi, DJ atölyesi,  KravMaga dersleri gösterildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam