SON DAKİKA
reklam
reklam

İç Anadolu'da 4 il için buzlanma uyarısı

Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2022, Cuma - 11:06   Okunma Sayısı: 97758
Konya, Karaman, Afyonkarahisar ile Aksaray'ın bazı kesimlerinde buzlanma bekleniyor.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge genelinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı belirtildi.

Bölge genelinde buzlanma ve don ile yer yer pus ve sis görüleceği bildirilen açıklamada, hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyredeceği kaydedildi.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari için kar ile çığ uyarısı

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre de Doğu Anadolu genelinde hava çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı olacak.

Kar, Van ve Hakkari çevrelerinde sabah yoğunlaşacak, Bitlis çevrelerinde ise hafifleyerek öğleden itibaren etkisini kaybedecek.

Bölgede sabah ve gece yer yer buzlanma, don, sis ve pus görülecek.

Eğimli ve dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranılması gerekiyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam