SON DAKİKA
reklam
reklam

Nevşehir'de kara saplanan ambulansı karla mücadele ekipleri kurtardı

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2022, Pazar - 22:42   Okunma Sayısı: 62555
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde hasta almaya giderken kar ve tipi nedeniyle yolda kalan ambulans, İl Özel İdaresi ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çiğdem köyünde bir hastayı almak için yola çıkan 112 Acil Servis Ekipleri, Hacıbektaş-Çiğdem yolunda kara saplandı.

Haber verilmesinin ardından ambulansın bulunduğu bölgeye sevk edilen karla mücadele ekipleri, aracı bulunduğu yerden çıkararak hastaya ulaşmasını sağladı.

Çalışmayı yerinde takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, fedakarca çalışan görevlilere teşekkür ederek, "Bu zorlu kış şartlarında milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Türkiye, büyük bir devlet, kimseyi yolda bırakmaz." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam