SON DAKİKA
reklam
reklam

Karlıova'da günde 100 kamyon kar ilçe dışına taşınıyor

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2022, Perşembe - 17:30   Okunma Sayısı: 44458
Bingöl'de, kar yağışının etkili olduğu Karlıova ilçesinde biriken kar, belediye ekiplerince kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor.
Bingöl

Adını karla kaplı bir ova olmasından alan Bingöl'ün 1940 rakımlı ilçesi Karlıova'da, belediye ekiplerinin zorlu kış mesaisi sürüyor.

Belediye ekipleri vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ana ve ara yollarda toplanan kar yığınlarını iş makineleri ile topluyor.

Toplanan günde yaklaşık 100 kamyon kar ilçe dışına çıkarılıyor.

Personel şefi Önder Bingöl, ilçede kar yağışının uzun zamandır sürdüğünü belirterek, belediye olarak gece gündüz karla mücadele çalışmaları yaptıklarını söyledi.

"Geceleri Özel İdare ekiplerine destek veriyoruz." diyen Bingöl, gündüzleri de ilçe merkezinde kar küreme ve biriken karları temizleme çalışmaları yürütüldüğünü aktardı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam