SON DAKİKA
reklam
reklam

VakıfBank'ın dünya şampiyonluğu belgesel oldu

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2022, Perşembe - 17:55   Okunma Sayısı: 90419
Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 4. kez adını zirveye yazdıran VakıfBank'ın şampiyonluk yolculuğu, bir belgesel olarak yayımlandı.
İstanbul

Geçtiğimiz ay Türkiye'de ilk kez organize edilen ve Ankara'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonun finalinde İtalya temsilcisi Imoco Volley'i 3-2 yenerek dünya şampiyonu olan sarı-siyahlı kulüp, bu başarının ayrıntılarıyla kayda geçirildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın Ankara'daki zafer yolculuğunun günbegün takip edilebileceği 'Beyond the goal" isimli belgeselde kamera, şampiyonluğun kahramanlarına dönüyor. Belgeselde daha önce sosyal medya ya da televizyonlara yansımamış çok özel görüntüler ve dünya şampiyonluğunun kahramanları ile şampiyonluk yolculuğu sırasında yapılmış özel röportajlar yer alıyor." ifadeleri kullanıldı.

Belgesele, VakıfBank Spor Kulübünün "YouTube" hesabından ulaşabileceği belirtildi.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam