SON DAKİKA
reklam
reklam

Üsküdar Anadolu 1908 gol oldu yağdı

Eklenme Tarihi: 28 Mart 2022, Pazartesi - 15:44   Okunma Sayısı: 190370
İstanbul Amatör 1.Lig 19.grupta mücadele eden Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, ikinci maçında deplasmanda Beykoz temsilcisi Elmalıspor'u 7-0 mağlup etti.

 

İstanbul Amatör 1.Lig 19.grupta mücadele eden Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, ikinci maçında deplasmanda Beykoz temsilcisi Elmalıspor'u 7-0 mağlup etti.
Paşabahçe Stadındaki mücadeleye Teknik Sorumlu Ali Karabıyık yönetimde tam kadro çıkan Üsküdar ekibi mücadeleden üstün ayrılan taraf oldu.

İbrahim Zeydan, Deniz Alav ve Muhammet Dalgıç hakem üçlüsünün yönetiği maça hızlı başlayan Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü 16.dakikada Recep Hasan Hazır'ın golüyle 1-0 öne geçti. Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarında aradığı ikinci golü bulamazken ilk yarı atılan tek golle 1-0 yeşil-beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısı ile birlikte ataklarını hızlandıran ve orta saha hakimiyetini eline alan Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, 52 ve 54.dakikalarda Hüseyin Çimrin'in üst üste attığı gollerle farkı üçe çıkarttı. Karşılaşmanın 69.dakikasında maçın ikinci yarısında oyuna giren Emre Çağlar şık bir golle durumu 4-0 yaptı. Bitime 4 dakika kala Emre Çağlar bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü'nün 5.golünü kaydetti. Emre gibi ikinci yarıda oyuna dahil olan İsmail Cem Yıldız, maçın son dakikasında farkı 6'ya çıkartan golü kaydetti. Karşılaşma bu skorla sona ereceği düşünülürken, topun oyunda olmadığı ilave sürelerde 90+2'de ilk golün sahibi Recep Hasan Hazır perdeyi kapatan golü de atarak skoru 7-0'a getirdi. Maçın hakemi İbrahim Zeydan'ın bitiş düdüğü ile birlikte Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, rakibi Beykoz Elmalıspor karşısında sahadan 7-0 galip ayrılan taraf oldu.

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü futbolcuları ve teknik ekibi farklı galibiyeti tribünleri dolduran yeşil-beyazlı taraftarlarıyla birlikte kutladılar. Alınan üç puan ve atılan yedi golle çok mutlu olduklarını söyleyen Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü Başkanı A. Kadir Birinci, "Üç puanı 7 golle almamız, kurduğumuz kadronun kalitesini ortaya koyuyor. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza bu galibiyet için teşekkür ediyorum. Bu maçta ekibimiz yalnız bırakmayan başta Yönetim Kurulu üyelerimize ve taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onlara şampiyonluk sözümüz var" diye konuştu.

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, ligdeki üçüncü maçında grup sonuncusu Pendik Kaynarca ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.  

 HABER: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam