SON DAKİKA
reklam
reklam

ÜSKÜDAR ANADOLU DOLU DİZGİN

Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2022, Pazar - 23:57   Okunma Sayısı: 141612
İstanbul Amatör 1.Lig 19.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, ligin 5.haftasında evinde Yakacıkspor'u 7-0 yendi.

İstanbul Amatör 1.Lig 19.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, ligin 5.haftasında evinde Yakacıkspor'u 7-0 yendi. Selimiye Stadındaki mücadeleye Teknik Sorumlu Ali Karabıyık yönetimde tam kadro çıkan Üsküdar ekibi baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı farklı kazanarak hanesine 3 puan daha yazdırdı. Semih Şeker, Baransel Siyavuş ve Yakup Yapıcı hakem üçlüsünün yönetiği maça hızlı başlayan Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü 20.dakikada Abdülkerim Şahbaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlılar 34 ve 38.dakikalarda Berkant Yamaç'ın golleriyle farkı üçe çıkartırken, ilk yarının bitimine 5 dakika kala Recep Hasan Hazır'ın golüyle soyunma odasına 4-0 üstün giren taraf oldu.


Maçın ikinci yarısı ile birlikte üstün futbolunu devam ettiren ve sahanın tamamını kontrolünde tutan Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, 65. dakikada Recep Hasan Hazır'ın attığı golle farkı beşe çıkarttı. Maçın ikinci yarısında İbrahim İlik'in yerine oyuna giren İsmail Cem Yıldız 80.dakikada attığı şık golle skoru 6-0'a taşıdı. Maçın ikinci yarısında Aziz Abaramak'ın yerine oyuna giren Emre Çağlar ise bitime 1 dakika kala attığı golle skoru ilan eden isim oldu. Maçın hakemi Semih Şeker'in bitiş düdüğü ile birlikte Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü, rakibi Yakacıkspor karşısında sahadan 7-0 galip ayrılan taraf oldu. Recep Hasan Hazır bu maçta attığı iki golle toplam gol sayısını 7'ye yükselterek 19.grup gol krallığında ilk sıraya yükseldi.
Yakacıkspor'u 7 golle geçen Üsküdar Anadolu bu sezonun ikinci haftasında da deplasmanda Elmalıspor'u aynı skorla geçmişti. Haftayı 3 puanla kapatan Üsküdar temsilcisi hafta içinde deplasmanda golsüz berabere kaldığı Taçspor'un ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Yeşil-beyazlılar ligin 6.haftasında deplasmanda Maltepe Fındıklıspor ile karşılaşacak.

HABER: MURAT İLTER

 

Tribünler tamamen doldu

Üsküdar Anadolu 1908 ile Yakacıkspor arasındaki karşılaşmaya Üsküdarlılar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın oynadığı Selimiye Stadını dolduran binlerce taraftar, takımlarını yalnız bırakmadı. Havanın açık ve güneşli olması tribünleri de tıklım tıklım dolmasını sağladı. Yeşil-beyazlı taraftarlar hiç durmadan takımlarını büyük bir coşkuyla desteklediler. Tribünlerde 7’den 70’e renkli görüntüler oluşurken, taraftarların şampiyonluk inancı da alınan farklı galibiyetlke bir kez daha perçinlenmiş oldu. Karşılaşmayı Üsküdar Anadolu 1908’in efsanevi isimleri de izledi. Üsküdar Anadolu’nun eski teknik direktörü ve Milli Takımlar eski teknik patronu Fethi Demircan, Üsküdar Anadolu’nun eski teknik direktörü Tekin Yolaç ve Ramazan Ustaoğlu tribünde yerlerini aldılar. Üsküdar Anadolu 1908’in galibiyet sevincine ayrıca, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir ve Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Tek de ortak oldu.

Üsküdar Anadolu 3. Lig’de rahatlıkla oynar

Üsküdar Anadolu’nun efsanevi isimlerinden Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Fethi Demircan, Üsküdar Anadolu’nun 3. Lig’de rahatlıkla mücadele edebileceğini söyledi. Üsküdar Anadolu 1908’in Yakacıkspor’u 7-0 yendiği maçı seyreden Demircan, maç sonu yaptığı değerlendirmede “Oynadığı ligin çok üstünde mücadele edecek bir kadroya sahip. Maçı farklı önde götürmelerine rağmen oyun disiplininden hiç kopmadı. 90 dakika boyunca rakibe gol şansı vermedi. Teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum. İzlediğim Üsküdar Anadolu’nun yeri Amatör Küme olmamalı. Bugün 3. Lig’de herhangi bir gruba koyun, rahatlıkla mücadele eder” açıklamasını yaptı. Fethi Demircan, karşılaşmayı Üsküdar Anadolu 1908’in unutulmaz isimlerinden Tekin Yolaç ve Ramazan Ustaoğlu ile birlikte izledi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam