SON DAKİKA
reklam
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser hastası kadınla görüntülü görüştü

Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2022, Salı - 15:50   Okunma Sayısı: 151048
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayan kanser hastası Halime Özdemir ile telefonda görüntülü görüştü.
Adana

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, ilçedeki temasları kapsamında üç gün önce kanser hastası Özdemir'i ziyaret etti.

Halime Özdemir, Sarıeroğlu'na, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini ve onunla görüşmek istediğini iletti. Bunun üzerine Sarıeroğlu, ilerleyen süreçte bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özdemir'in görüntülü görüşmesini sağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Rabbim sana şifalar versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun." dedi.

Özdemir'e şifa dileyen Erdoğan, "Bize düşen bir görev varsa Jülide Hanım bana bildirsin. Ellerinden öpüyorum." diye konuştu.

Halime Özdemir de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Sana kurban olurum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam