SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor U14 takımının rövanş sevinci

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2022, Cuma - 13:45   Okunma Sayısı: 105796
İstanbul U14 Ligi 44. Grup’ta mücadele eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sahasında Beykoz temsilcisi Gümüşsuyuspor’u misafir etti. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibine 2-1 mağlup olan ve rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çekmeköy temsilcisi, rövanşta Gümüşsuyuspor’u 3-1 mağlup etti ve rövanşı aldı.

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor  U14 takımı maç boyunca üstün bir maç performans sergiledi

Alemdağ Stadında oynanan ve Emirhan Çimen’in yönettiği mücadeleyi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor hızlı başladı. Kırmızı Beyazlılar 3. Dakikada Denizhan Kaan Çetin’in düzgün bir vuruş ile gol perdesini açtıktan sonra  9. Dakikada Emirhan Subaşı ve 11. Dakikada Enes Akalın’ın golleri ile maçta 3-0 üstünlüğü yakaladı. Maçın ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise Gümüşsuyuspor ‘lu Bora Kebeli’nin 61. Dakikada  attığı golle maç  3-1’lik skorla tamamlandı. Böylece Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkardı.Bu galibiyetle 22 puana yükselen Çekmeköy Bld. Alemdağspor  U14 takımı  önümüzdeki hafta deplasmanda Şilespor ile karşılaşırken, Gümüşsuyuspor takımı da  evinde lider Sultanbeyli Belediyespor’u misafir edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam