SON DAKİKA
reklam
reklam

Sevgiden Emeğe Engelsiz Üretim Atölyesi Sergisi Açıldı

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2022, Cuma - 13:59   Okunma Sayısı: 53582
İstanbul’un Kartal ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Üretim Atölyesi’nin hazırladığı “Sevgiden Emeğe Engelsiz Üretim Atölyeleri Seramik ve El Sanatları Sergisi” Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı. Açılışa, Kartal Belediye Meclisi Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Mustafa Oktay Aksu ve İmam Aydın’ın yanı sıra Kartal Belediyesi personeli, vatandaşlar, Engelsiz Üretim Atölyesi’nde eğitim gören gençler ve aileleri katıldı.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Birim Şefi Özgür Uğur ”Bu sergi, büyük bir emek ve sevginin sonucu oluştu.”

Sergininin açılışında konuşan Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Birim Şefi Özgür Uğur, serginin büyük bir emek ve sevginin sonucu oluştuğunu ve dolayısıyla serginin adının da bu yüzden “Sevgiden Emeğe Engelsiz Üretim” olduğunu söyledi. Uğur konuşmasında sergide büyük emeği geçen el sanatları öğretmeni Gülseren Çolak’a ve seramik atölyesi öğretmeni Semira Oray’a teşekkür etti. Daha sonra Kartal Belediye Meclisi Başkan Vekili Özlem Bulut, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Tozkoparan ve Mustafa Oktay Aksu tarafından öğretmenlere ve Özgür Uğur’a buket takdimi yapıldı.Atölyeye emek veren öğrencilerin katılım belgeleri de törenle verildi. Engelli bireyler tarafından üretilen el sanatları ve seramik ürünlerin yer aldığı sergi 13 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ağırladı.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam