SON DAKİKA
reklam
reklam

BAL’e Yükselen Kartalspor’dan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Ziyaret

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2022, Cumartesi - 23:48   Okunma Sayısı: 43419
Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Kartalspor’un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcu kadrosu Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i ziyaret etti. Kartal Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediye yönetimi, Kartalspor Başkanı Binali Aydın, teknik ekip ve futbolcular da hazır bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Kartalspor bizim sevdamız ve önemli bir değerimiz. Umarım Kartalsporumuz başarılı sonuçlar almaya devam eder ve yeniden profesyonel liglerde Kartalımızı temsil eder.”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel burada yaptığı konuşmada Kartalspor’u tebrik ederek, başarılarının devamını dileyerek şunları söyledi;

"Saygıdeğer başkanımızı ve kulüp yöneticilerimizi, değerli teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimi elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Kartalspor bizim sevdamız ve önemli bir değerimiz. İlçemizin kendine has değerlerinden biri de Kartalspor'dur ve daha üst liglerde Kartalımızı temsil etmeli. Yıllardan beri Kartal bunun hasreti ve özlemi içinde. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Kartalspor'un daha başarılı olabilmesi için elimizden gelen her türlü gayret ve desteği vereceğimizi ifade etmiştik. Bu süreçte Kartalspor'umuzun yanında olmaya çalıştık. Kartalspor, 3 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Sonuç itibariyle Kartalspor'un gelecek adına bizi ciddi anlamda umutlandırdığına bütün kalbimle inanıyorum. Umarım Kartalsporumuz başarılı sonuçlar almaya devam eder ve yeniden profesyonel liglerde Kartalımızı temsil eder.” dedi.

Kulüp yönetimi de takıma sağladığı katkı ve desteklerden dolayı Başkan Yüksel'e teşekkür etti.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam