SON DAKİKA
reklam
reklam

Sanatçı İbrahim Erkal Vefat Yıldönümünde Anıldı

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2022, Cumartesi - 23:02   Okunma Sayısı: 378438
Sarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu İbrahim Erkal vefatının 5.Yıldönümünde (11 Mayıs 2017) Karacaahmet Mezarlığı'nda ve Maltepe Erzurumlular Vakfı merkezinde ailesi, yakınları ve sevenlerinin katıldıkları anma etkinlikleriyle anıldı.

Maltepe Erzurumlular Vakfı tarafından hazırlanan etkinlerin ilki İbrahim Erkal'ın  kabri başında gerçekleşen ziyaretiyle başladı. Ailesi, sevenleri ile Maltepe Erzurumlular Vakfı yönetiminin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Erkal’ın mezarı başında dualar okundu. Daha sonra vakıf merkezinde bir anma programı düzenledi. Programda Kuran-I Kerim tilavetinin ardından Maltepe Erzurumlular Vakfı  Başkanı Süha Dengizek ve İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal birer konuşma yaptılar. Teşekkür konuşmasında oldukça duygu yüklü olan Filiz Erkal anma programları için Maltepe Erzurumlular Vakfı’na teşekkür etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam