SON DAKİKA
reklam
reklam

YENİDOĞAN FATİH ORTAOKULU BİLİM İNSANLARINI TANITTI

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2022, Pazar - 22:37   Okunma Sayısı: 99458
Sancaktepe Yenidoğan Fatih Ortaokulu E twining projelerinde yer alan Sancaktepe ilçesinin okullarından biri.

Yenidoğan Fatih Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Fadime Çekiç koordinatörliğinde katıldığı eTwinning projesini sergileme fırsatını buldu.

Proje ile geçmişten günümüze kadar önemli icat ve buluşları ile hayatımıza yön veren bilim insanlarını tanımayı amaçlayan çalışmayı Sancaktepe Çamsan AVM de tanıttılar.

Serginin açılışını gerçekleştiren Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş eTwinning birlikte gezdiler.

Yenidoğan Fatih Ortaokulu Proje sorumlusu olan ve öğrencileri bilikte proje çalışmalarını gerçekleştirmeyi seven İngilizce Öğretmeni Fadime Çekiç proje hakkında; " Scientists form East to West isimli projemiz 9 Türk 1 Yabancı ( Romania) olmak üzere toplam 10 ortaktan oluşan bir bilim projesidir. Geçmişten günümüze kadar önemli icat ve buluşları ile hayatımıza yön veren bilim insanlarını tanımak ve bilim insanlarını çeşitli etkinlikler yaparak tanıtmak projemizin temel hedefidir. Bilim insanlarının hangi yıllarda ve hangi ülkelerde yaşadıkları, eğitim durumları, özel hayatları, ailevi durumları gibi birçok yönünü ele aldığımız bu projede öğrencilerimiz için araştırarak öğrenme hedeflenmiştir. Böylelikle öğrencilerimiz; bilim insanlarını, yaşadıkları coğrafyayı ve kültürü öğrenebilme fırsatı bulmuşlardır. Araştırarak öğrendikleri bilgileri web2.0 araçlarını kullanarak yaptıkları aktiviteler ile diğer öğrencilere öğreterek  akran öğrenmeleri yaşamışlardır."dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU-TEYFİK ERK

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam