SON DAKİKA
reklam
reklam

Bir Yaz Gecesi Festivali 29 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2022, Pazartesi - 12:25   Okunma Sayısı: 54869
İstanbullu film ve müzik severlere Beykoz Kundura’nın tarihi atmosferinde ve Boğaz’ın kıyısında unutulmaz anlar yaşatan Bir Yaz Gecesi Festivali’nin 2022 tarihleri açıklandı. Festival, 29 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenerek, sanatseverleri film ve müzik keyfine davet edecek.

Beykoz Kundura’nın Kültür ve Sanat Direktörü S. Buse Yıldırım’ın küratörlüğünde hazırlanacak festival programında sinema tarihinin unutulmaz klasikleri açık havada perdeye gelirken, Eye Filmmuseum’un Sessiz Sinema küratörü Elif Rongen-Kaynakçı’nın danışmanlığında tasarlanan sessiz film programı da sürpriz müzisyen ve grupların canlı performansları eşliğinde gösterilecek. Bir Yaz Gecesi Festivali’nin programı önümüzdeki haftalarda açıklanırken, festivalin biletleri de Haziran’dan itibaren beykozkundura.com adresinde satışta olacak.

 

Bir Yaz Gecesi Festivali’nin altıncısı düzenleniyor

Kundura Sinema ve Kundura Sahne’nin ortaklaşa düzenlediği Bir Yaz Gecesi Festivali’nin (BYGF) 2022 tarihleri belli oldu. İstanbul’da yaz aylarının vazgeçilmez etkinliklerinden birine dönüşen festival bu yıl 29 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında Cuma’dan Pazar’a, sanatseverlere Boğaz’ın kıyısında film ve müzik keyfi yaşatacak.

Beykoz Kundura’nın Kültür ve Sanat Direktörü S. Buse Yıldırım’ın küratörlüğünde hazırlanan festival programında, sinema ve müziğin ayrılmaz bütüne dönüştüğü unutulmaz klasikler perdede olacak. Eye Filmmuseum’un Sessiz Sinema küratörü Elif Rongen-Kaynakçı’nın danışmanlığında hazırlanan sessiz film programı da sürpriz müzisyen ve grupların canlı performansları eşliğinde gösterilecek.

Biletler önümüzdeki haftada satışa sunulacak

Bir Yaz Gecesi Festivali’nin 2022 programı önümüzdeki haftalarda açıklanırken, biletleri Haziran’ın ilk haftasından itibaren beykozkundura.com adresinde satışta olacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam