SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray Taçspor liderliğini korudu

Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2022, Çarşamba - 22:35   Okunma Sayısı: 94855
İstanbul 1. Amatör Lig 19. Grubun lideri Ataşehir temsilcisi Galatasaray Taçspor, grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta, deplasmanda zirve takipçisi ve Üsküdar temsilcisi Üsküdar Anadoluspor ile karşılaştı. Grupta sonucu merakla beklenen ve şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin nefesleri kesen maçı iki takımında karşılıklı attıkları golleriyle 1-1 sonlandı. Böylece 3 puan farkı koruyan Galatasaray Taçspor sezonun kalan 5 maçına avantajlı girdi.

Nefes kesen maç beraberlikle bitti

Selimiye Stadında oynanan ve grubun derbisi niteliğindeki önemli mücadeleyi Seyfettin Alper Yılmaz, Hüseyin Can ve Hasan Erdoğan hakem üçlüsü yönetirken, Ersöz Yılmaz mücadelede saha komiseri olarak görev yaptı.

Ev sahibi Üsküdar Anadoluspor’un  olağanüstü seyirci desteği ile başladığı maçın 34. Dakikasında konuk ekip Galatasaray Taçspor Serkan Bakan’ın düşürülmesi ile serbest atış kazandı. Topun başına geçen son haftaların formda golcüsü Ekim Can Karakuş mükemmel bir vuruşla topu filelere yollayarak ilk yarının sonucunu belirledi. Maçın ikinci yarısına Üsküdar Anadoluspor hızlı başlayarak, 58. Dakikada beraberlik golünü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Batuhan Bozkurt zor pozisyonda topu filelere yollayarak skora denge getirdi . Maçın kalan bölümde iki takımın da girişimlerine rağmen skor değişmedi ve maç berabere bitti . Maçın kalan bölümde  savunma hattını iyi kurarak Üsküdar Anadoluspor ataklarına karşı mükemmel bir savunma yapan Galatasaray Taçspor skoru  koruyarak avantajlı skorla evine döndü. Galatasaray Taçspor , takımın Teknik Sorumlusu Hakan Erşen ve Antrenör Ersin Atasoy’un yönetiminde çıktığı 13 maçta 11 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeden 35 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı Kırmızılı ekip   sezonun kalan maçlarında Aydınlıspor, Ortadağspor (D), Kozyatağıspor, 1923 Esenkentspor (D) ve Beykoz Elmalıspor ile karşılaşacak.

Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu danışmanı  Selçuk Azeri “ Bugün Selimiye Stadında tarihi günlerden birisi yaşanarak, 1. Amatör Ligin en iyi iki takımının mücadelesi oynandı. İki takımın da camia olarak ve yönetim olarak üst lige çıkmayı hak ettiğini düşünüyorum. Kalan 5 maçımızı da aynı disiplin ve aynı ciddiyetle oynayarak şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz.”

Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu danışmanı olan Selçuk Azeri maç sonu yaptığı açıklamada ise şunları söyledi “ Bugün Selimiye Stadında tarihi günlerden birisi yaşanarak, 1. Amatör Ligin en iyi iki takımının mücadelesi oynandı. Bu ligin üzerinde kurulmuş iki takımın mücadelesi karşılıklı atılan gollerle sona erdi. İki takımın da camia olarak ve yönetim olarak üst lige çıkmayı hak ettiğini düşünüyorum. Üsküdar Anadoluspor takımına kalan maçlarında başarılar diliyorum. Böyle bir seyirci ve baskısı karşısında üst düzey oyun oynayarak puan almayı başaran futbolcu kardeşlerimi ve mükemmel bir gole imza atarak yükselen formundan çok memnun olduğum Ekim Can Karakuş’u özellikle tebrik ediyorum. Kalan 5 maçımızı da aynı disiplin ve aynı ciddiyetle oynayarak şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bugün stada gelişimizde ve dönüşümüzdeki güvenlik önlemlerini alan ve gerekli desteği sağlayan Sayın Başkanıma ve Yönetim Kuruluma çok teşekkür ederim. 90 dakika boyunca görevlerini en iyi şekilde yapan maç içi ve maç sonu bizleri koruyan bütün emniyet birimlerine çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam