SON DAKİKA
reklam
reklam

Hukuk ve Sanat Zirvesi 22 Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2022, Perşembe - 16:39   Okunma Sayısı: 55022
Fikir ve Sanat Eserleri Hukuku alanında faaliyet gösteren, sanata ve sanat eserlerine değer veren, sanatsal faaliyetlerin gelişmesi ve etkinleştirilmesi için faaliyetler yürüten hukukçu ve sanatçılar tarafından Kasım 2019 tarihinde kurulan ve ulusal ve uluslararası anlamda çalışmalar yürüten Sanat Hukuku Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen Hukuk ve Sanat Zirvesi 22, 14.05.2022 -Cumartesi tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Güney Kampüs Fazıl Say Konferans Salonunda gerçekleşti.

Sanatın farklı alanlarından önemli sanatçı ve sektör temsilcilerinin yanı sıra uzman hukukçularla telif haklarının, sektörel sorunların ve çözüm önerilerinin konuşuldu etkinliğe ilgi yoğun oldu. Dört ayrı  başlıkta düzenlenen oturumda gerçekleşen etkinlikte, Başarılı Avukat Eda Salman, Tatlıtuğ Ajans kurucusu başarılı menajer Cem Tatlıtuğ, Oyuncular Sendikası YK Üyesi  ve oyuncu Emre Yetim, Kadıköy Boa Sahne Genel Sanat Yönetmeni Aytekin Atabey, başarılı oyuncu ve yazar Ceyla Odman, MSG Genel Sekreteri Av. Dr. Barış Şensoy, Av. Havva Yıldız uzmanı oldukları alanlarda deneyimlerini paylaştılar.

Sanat Hukuku Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Zorbozan “ Sanat Hukuku Enstitüsü olarak yılın son etkinliğini Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğimiz Hukuk ve Sanat Zirvesi’22 etkinliği ile geride bıraktık.Her anlamda harika bir final oldu. Yeni faaliyet döneminde daha iyi işler ve projelerle bir arada olacağız.”

Sanat Hukuku Enstitüsü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Zorbozan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Sanat Hukuku Enstitüsü olarak yılın son etkinliğini Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğimiz Hukuk ve Sanat Zirvesi’22 etkinliği ile geride bıraktık.Her anlamda harika bir final oldu. Yeni faaliyet döneminde daha iyi işler ve projelerle bir arada olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam