SON DAKİKA
reklam
reklam

Ataşehir Arenaspor ikinciliğe yükseldi

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2022, Cuma - 22:08   Okunma Sayısı: 53574
Ataşehir Arenaspor ikinciliğe yükseldi İstanbul 2.Amatör Lig 11. Grupta grup lideri Sancaktepe Ziganaspor’u takip eden iki iddialı ekip olan Ferahspor ile Ataşehir Arenaspor’un grupta zirve yarışını da yakından ilgilendiren maçında gülen taraf Ataşehir Arenaspor oldu. Heyecan düzeyi yüksek gecen maçı ilk yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Ataşehir Arenaspor, son altı maçı peş peşe kazanarak grupta ikinci sıraya kadar yükseldi. Ataşehir Arenaspor mücadeleyi ilk yarıda kazandığı gollerle kazandı Selimiye Stadında gerçekleşen maçı Klasman hakemlerinden Enes Berk Güçlü yönetirken, yardımcılıklarını Nisa Ertal ve Âdem İnci yaparken, Saha Komiseri olarak da Kenan Çelik görev yaptı. Maç başlar başlamaz ilk atağı iyi değerlendiren Ataşehir Arenaspor oyuncusu Mehmet Semih Çapa’nın ayağından golle maça 1-0 önde başladı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada üstün oynayan Ataşehir Arenaspor 44. Dakikada Taha Kurt’un mükemmel golü ile ilk devreyi 2-0 üstün bitirdi. Maçın ikinci yarısında Ferahspor’un ataklarına karşın iyi bir savunma yapan Ataşehir Arenaspor skoru korumasını bildi ve maçı bu skorla tamamladı. Orhan Uçar’ın öğrencileri böylece 26 puana yükselerek ikinci sıraya yerleşti. Ferahspor ise 24 puanda kalarak üçüncü sıradaki yerini korudu. Ataşehir Arenaspor hafta sonu evinde Denizcilik İşletmelerii Ferahspor da Soğanlıkspor ile karşı karşıya gelecekler.

İstanbul 2.Amatör Lig 11. Grupta grup lideri Sancaktepe Ziganaspor’u takip eden iki iddialı ekip olan  Ferahspor ile Ataşehir Arenaspor’un grupta zirve yarışını da  yakından ilgilendiren maçında gülen taraf Ataşehir Arenaspor oldu. Heyecan düzeyi yüksek gecen maçı ilk yarıda attığı gollerle 2-0 kazanan Ataşehir Arenaspor, son altı maçı peş peşe kazanarak grupta ikinci sıraya kadar yükseldi.

Ataşehir Arenaspor mücadeleyi ilk yarıda kazandığı gollerle kazandı

Selimiye Stadında gerçekleşen maçı Klasman hakemlerinden Enes Berk Güçlü yönetirken, yardımcılıklarını Nisa Ertal ve Âdem İnci yaparken, Saha Komiseri olarak da Kenan Çelik görev yaptı.

Maç başlar başlamaz ilk atağı iyi değerlendiren Ataşehir Arenaspor oyuncusu Mehmet Semih Çapa’nın ayağından golle maça 1-0 önde başladı. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada üstün oynayan Ataşehir Arenaspor 44. Dakikada Taha Kurt’un mükemmel golü ile ilk devreyi 2-0 üstün bitirdi. Maçın ikinci yarısında Ferahspor’un ataklarına karşın iyi bir savunma yapan Ataşehir Arenaspor skoru korumasını bildi ve maçı bu skorla tamamladı. Orhan Uçar’ın öğrencileri böylece 26 puana yükselerek ikinci sıraya yerleşti. Ferahspor ise 24 puanda kalarak üçüncü sıradaki yerini korudu.  Ataşehir Arenaspor hafta sonu evinde Denizcilik İşletmelerii Ferahspor da Soğanlıkspor ile karşı karşıya gelecekler.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam