SON DAKİKA
reklam
reklam

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz’ın Mutlu Günü

Eklenme Tarihi: 1 Temmuz 2022, Cuma - 11:57   Okunma Sayısı: 97050

2022-2023 sezonunda TFF 1.Ligte mücadele edecek olan Pendikspor Kulübü Başkanı Mustafa Şahinyılmaz’ın kızı Büşra Şahinyılmaz, Kaan Şenyürek ile dünyaevine girdi. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen nikâh merasimine çok sayıda davetlinin katıldığı çiftin nikâhını ise Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kıydı.

19 Haziran Pazar günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi kır bahçesinde düzenlenen nikah törenine; siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar, iş insanları ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Başkan Şahinyılmaz, davetlerine katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Biz de gazetemiz olarak Şahinyılmaz ve Şenyürek ailelerini en içten dileklerimizle kutluyor, genç çiftimize mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam