SON DAKİKA
reklam
reklam

AK Parti Kartal ‘Fidanlar ve Çınarlar’ ı Buluşturdu

Eklenme Tarihi: 2 Temmuz 2022, Cumartesi - 22:04   Okunma Sayısı: 87309
AK Parti Kartal İlçe Örgütünün her yıl geleneksel olarak düzenledikleri “Fidanlar ve Çınarlar Buluşuyor” isimli Futbol Karşılaşması etkinliği, Kartal ilçesinin Topselvi Mahallesinde yer alan Oksijen Spor Kulübü Halı Saha Tesislerinde gerçekleşti .

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek “Babalar bizim medeniyetimizde çınarlarla özdeşleştirilir Bizim ecdadımız fethettiği yerlerde ilk önce çınar dikerlermiş. Bunun anlamı ise biz burada kalıcıyız demek. Bu anlamda bizim milletimizin babalarına çınar ismini vermesi de bu açıdan çok anlamlıdır. Buradaki her birimizin diktiği ve ebediyete kadar yaşattığı bir çınar vardır ki o çınarlar babalarımızdır.”

Turnuvaya AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri ,AK Parti Kartal  ilçe yönetim kurulu üyeleri ,AK Parti Kartal  gençlik teşkilatı ile çok sayıda  vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yap ve bütün babaların “Babalar Günü”nü kutlayarak,  AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“Değerli dostlarım, babalar bizim medeniyetimizde çınarlarla özdeşleştirilir. Bizim ecdadımız fethettiği yerlerde ilk önce çınar dikerlermiş. Bunun anlamı ise biz burada kalıcıyız demek. Bu anlamda bizim milletimizin babalarına çınar ismini vermesi de bu açıdan çok anlamlıdır. Buradaki her birimizin diktiği ve ebediyete kadar yaşattığı bir çınar vardır ki o çınarlar babalarımızdır. Bu vesileyle bütün babaların babalar günü tebrik ediyorum. Burada özellikle şehit babalarımızı rahmetle anıyor onlarında babalar gününü kutluyorum”

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram  “ Babalarımızla,  Annelerimiz her zaman hatırlanmalı. Onların hakkı ödenmez.”

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram  de yaptığı konuşmada şunları söyledi ; “Bu anlamlı gün için güzel bir etkinlik oldu. Babalarımızla,  Annelerimiz her zaman hatırlanmalı. Onların hakkı ödenmez. Bütün babalarımızın ellerinden öpüyorum. Bu vatan için canlarını veren şehitlerimizin de babalarının ellerinden öper, hürmetlerimi sunarım. Böylesi güzel etkinliklerde tekrar buluşmak dileğiyle hepinizi saygılar sunuyorum.”

Daha sonra turnuvaya katılan babalar ve gençlere madalyaları takdim edilerek, baklava ikramı yapıldıktan sonra  günün anısına toplu resimler çekildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam