SON DAKİKA
reklam
reklam

Ersel Ferdi Eren Gülsususpor’da

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2022, Perşembe - 09:11   Okunma Sayısı: 99064
Geçtiğimiz sezon Kartalspor’da şampiyonluk yaşayarak BAL’a çıkma sevinci yaşayan sağbek Ersel Ferdi Eren, Süper Amatör Ligde mücadele eden ve iddialı bir takım kuran Gülsuyuspor ile anlaştı. 1996 doğumlu yetenekli oyuncu, sağ bek oynamasına rağmen, süratli futbolu ve sağ kanatta etkili bindirmeleri ile tanınıyor.

Ersel Ferdi Eren “Gülsuyuspor gibi hedefi şampiyonluk olan bir takıma gelmekten dolayı çok mutluyum.”

Gülsuyuspor Tesislerinde Kulüp Başkanı Bayram Behram Kaçar ve Gülsuyuspor Yönetim Kurulu üyesi Onur Geniş’in de hazır bulunduğu törenle imzayı atan sağ bek oyuncusu Eren “ Gülsuyuspor gibi hedefi şampiyonluk olan bir takıma gelmekten dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim. “ dedi.

Ersel Ferdi Eren Hakkında

Futbola 2006 yılında Cevizli Kültürspor altyapısında başlayan Eren, daha sonra bir çok kez altyapısında şampiyonluk yaşadığı Kartalspor’a transfer oldu. 2015 yılında Bulvarspor’a transfer olan oyuncu ardından, Cevizli Anadoluspor, Ataşehir Çamolukspor, Yalova Kadıköyspor, Kartalgücü ve Kartalspor formalarını giydi. Oynadığı birçok takımla şampiyonluk yaşayan oyuncunun kariyerinde 20 BAL maçı bulunuyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam