SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray TaçsporFutbol Akademisi akademik kadrosuyla fark yaratıyor

Eklenme Tarihi: 11 Ağustos 2022, Perşembe - 22:50   Okunma Sayısı: 55649
İstanbul’un Ataşehir ilçesinde çalışmalarına devam eden Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi, eğitimlerine akademisyen kadrosuyla son sürat devam ediyor.

Amaç gençlerin gelişimine katkıda bulunmak Sporu yaşam biçimi haline getirerek mutlu, kendine güvenen çocukların yetişmesini sağlamayı misyon, kaynakları etkin ve verimli kullanarak kaliteyi, memnuniyeti maksimum düzeyde tutmayı amaçlayan Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi, profesyonel hizmet anlayışla gençlerin gelişimine katkıda bulunmakta. Tüm yaş gruplarında sporcuların gelişimlerini arttırmak için Akademi mezunu antrenörler ile hizmet veren okul, yetiştirdiği bir çok oyuncusu profesyonel liglerde oynayan UEFA B Lisans sahibi Teknik Direktör Ersin Atasoy ve Altyapı Sorumlusu Ender Sevindik’ın önderliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi Sorumlusu Ender Sevindik “Futbol Akademisi olarak öncelikle çocukların erken yaşlarda futbolla tanışmalarını sağlıyoruz.” Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi Sorumlusu Ender Sevindik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “ Futbol Akademisi olarak öncelikle çocukların erken yaşlarda futbolla tanışmalarını sağlıyoruz. Daha sonra Akademisyen hocalarımızın kontrolünde çocukların küçük yaşlarda sistemli ve disiplinli çalışmalar sonucunda futbol eğitimi almalarına yardımcı olmak, bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel olarak gelişimlerini sağlamalarına yardımcı olmak, sosyal yaşamda kendi kendilerine yetebilen, topluma yararlı bireyler olarak kazandırılmasına katkıda bulunmak, çocuklara futbol oyununu sevdirmek, Galatasaray Taçspor sevgisini ve ruhunu aşılamak, Futbol okullarımızdaki yetenekli çocukları tespit etmek ve bu yetenekleri futbol yarışmacı takımlarımızın hizmetine sunmak, başlıca görevlerimizdendir.” 12 ay boyunca çalışmalar devam ediyor Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi Yavuz Çelen Koordinatörlüğü’nde Akademik hocalar Ersin Atasoy, Ender Sevindik, Yiğit Metin Bilgin ve kaleci hocası Uğurcan Taylan nezaretinde eğitimler vererek 7 – 15 yaş grubu öğrencileri Türk futboluna kazandırmaya çalışıyor. Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mah. Hıfzı Özcan Cd. No 28 / Galatasaray Taçspor Tesislerinde 12 Ay futbol eğitimi veren Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi, her gün büyüyen katılımlarla bölgenin en büyük ve en saygın futbol akademisi olmayı hedeiyor. Öte yandan Galatasaray Taçspor Futbol Akademisi Kayıtları devam ediyor. Akademiye kayıt ve detaylı bilgi için (0535) 291 82 62 (Ender Hoca) numarasından irtibata geçebilirsiniz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam