SON DAKİKA
reklam
reklam

İshaklıspor’da transfer çalışmaları sürüyor

Eklenme Tarihi: 11 Ağustos 2022, Perşembe - 22:30   Okunma Sayısı: 37933
İshaklıspor’da transfer çalışmaları sürüyor

2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedeyle hazırlanan İshaklıspor’da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Kulüp transfer çalışmaları kapsamında Sultanbeyli Belediyespor altyapısından yetişen iki şampiyon oyuncuyu kadrosuna kattı.

Teknik Sorumlu Yusuf Öztürk’ün raporları doğrultusunda anlaşılan futbolculardan 2003 doğumlu Hamdullah Koçmar kanat oynarken, 2002 doğumlu Oğuzhan Yedibela ise solbek mevkinde görev almakta. “Aile ve arkadaş ortamının üst seviyede olduğu ve büyük bir camia olan İshaklıspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Sultanbeyli Vanilla Cafede yapılan imza törenine İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel, 2. Başkan Selim Şimsek ve Genel Kaptan Rek Cinel katılırken, imza sonrası açıklama yapan iki isim de “Bir çok takımdan teklif almamıza rağmen Aile ve arkadaş ortamının üst seviyede olduğu ve büyük bir camia olan İshaklıspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun, transferimizde emeği geçen Yusuf Öztürk hocamıza çok teşekkür ederiz “ dediler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MUSTAFA DOĞAN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam