SON DAKİKA
reklam
reklam

İYİ Parti Ataşehir’de Yeni Dönem Başladı

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2022, Perşembe - 21:08   Okunma Sayısı: 143802
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve İYİ Parti Ataşehir İlçe yönetimi Ataşehir yerel basınıyla ve partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Bora Yörükoğlu; “Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız” dedi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu “Yoğun bir çalışma programı içindeyiz. Eski yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte kapsayıcı bir yönetim oluşturduk. Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak ben ve arkadaşlarım koordineli ve planlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Hızlı bir şekilde mahalle teşkilatlarımızı yeniden düzenledik. Saha ve mahalle çalışmalarımıza çok önem veriyoruz.”

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına kısa bir süre önce atanan Bora Yörükoğlu, yerel basınla bir araya gelerek hem yönetim kurulunu tanıttı hem de çalışmaları hakkında bilgi verdi. İYİ Parti Ataşehir İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Boztepe, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uzun ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Parti’nin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev alan Bora Yörükoğlu Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu. Yaklaşık bir ay önce ilçe başkanlığına atanan Başkan Yörükoğlu ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Ataşehir’de ağırlayarak esnaf ziyaretlerinde bulunmuştu. Basın toplantısında bugün seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirten Yörükoğlu şunları söyledi; “Yoğun bir çalışma programı içindeyiz. Eski yönetimde ki arkadaşlarımızla birlikte kapsayıcı bir yönetim oluşturduk. Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak ben ve arkadaşlarım koordineli ve planlı bir şekilde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Bu toplantıda siz değerli basın mensuplarına hem çalışmalarımızdan, hem de partimizin projelerinden bahsetmek istiyorum. Ataşehir’de dokunmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Hızlı bir şekilde mahalle teşkilatlarımızı yeniden düzenledik. Saha ve mahalle çalışmalarımıza çok önem veriyoruz. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımızın Başlattığı “ANLAT İSTANBUL” projesiyle esnafımız ve vatandaşımızla buluşmuştuk. Şimdi de projenin ikinci ayağı olan “ İKİ YAKA İSTANBUL” u başlatıyoruz. İstanbul’un 39 ilçesinde eş zamanlı bir çalışma yapacağız. Bu kapsamda Ataşehir’in 17 mahallesinde muhtarından esnafına, gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna herkesin derdini dinleyerek İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize bu sorunları ileterek, mecliste gündem yaratmak istiyoruz. Amacımız herkese dokunabilmek. Kadınlarımıza ve gençlerimize çok önem veriyoruz”

“Mahalle mahalle gezerek tüm kapıları çalarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını ileteceğiz.”

İlçe Başkanı Yörükoğlu konuşmasını tamamladı ve sözü İYİ Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanına vererek kısaca kendilerini tanıtmalarını istedi. İYİ Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Ayfer Boztepe kısaca kendini tanıtarak, İYİ Parti Ataşehir İlçe kurucularından olduğunu belirten Boztepe; “ Siyasete İYİ Partide başlama sebebim Genel Başkanımızın kadın oluşu beni partiye üye yapmaya kurucu yapmaya yetti. Bu yürekli ve güçlü kadını izledikçe ona hayran kalmamak mümkün değil. Bu süreçte İlçe Başkanımız Bora Yörükoğlu’yla beraber hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel Başkanımız bütün illeri gezdi, bütün kapıları çaldı, şimdi sıra bizde. Bizde mahalle mahalle gezerek tüm kapıları çalarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını ileteceğiz” dedi. İYİ Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Uzun ise yaptığı konuşmada Marmara Üniversitesi Maliye bölümü mezunu olduğunu, gençlerin sorunlarını aktarmak için burada olduklarını ve iktidarın değişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MERT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam