SON DAKİKA
reklam
reklam

Ümraniye Tepeüstüspor Kuruldu

Eklenme Tarihi: 25 Eylül 2022, Pazar - 11:01   Okunma Sayısı: 80716
Istanbul'un Ümraniye İlçesinin yeni kulübü Ümraniye Tepeüstüspor İstanbul Amatör liglerinin de en yeni takımı oldu. Kulüp, 2022-2023 sezonunda Altyapı gruplarında liglere katılarak faaliyetlerine başlayacak.

Ümraniye Tepeüstüspor Kulüp Başkanı Tarık Arıcı "Ben ve yönetici arkadaşlarımız tamamen profesyonel bir mantıkla hareket ederek, planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu yola baş koyduk.Ümraniye Tepeüstüspor geleceğe yatırım yaparak gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef almaktadır.Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eser bizim en büyük enerjimiz ve itici gücümüz olacaktır. Bir gün Ümraniye Tepeüstüspor adını bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine olacaktır."

 

Ümraniye Tepeüstüspor Kulüp Başkanı Tarık Arıcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı :

” Ben ve yönetici arkadaşlarımız tamamen profesyonel bir mantıkla hareket ederek, planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu yola baş koyduk. Misyonumuz Ümraniye Tepeüstüspor camiasına ve ilçemize yakışır şekilde altyapıdaki tüm branşlara katılmak ve başarılı olmaktır. Ümraniye Tepeüstüspor geleceğe yatırım yaparak gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef almaktadır. Yönetimdeki arkadaşlar ve altyapımızdaki teknik ekip kadromuz gecesini gündüzüne katarak çalışmalara başladılar. Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eser bizim en büyük enerjimiz ve itici gücümüz olacaktır. Bir gün Ümraniye Tepeüstüspor adını bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine olacaktır. Her zaman yanımızda olarak desteklerini eksik etmeyen sponsorlarımız Ümraniye Limit Dersaneleri ve Şahin Sucuklarına çok teşekkür ederiz."

Ümraniye Tepeüstüspor altyapısı Öztürk Öz'e emanet 

Tarık Arıcı Başkanlığında çalışmalarına İMES Tuntaş Halı Sahasında başlayan Ümraniye Tepeüstüspor’un renkleri Kırmızı Siyah Beyaz olarak belirlendi. Deneyimli ve tecrübeli isim olan Öztürk Öz ile anlaşılarak takımlarının başına getiren Ümraniye Tepeüstüspor, 30 Lisanslı oyuncusu ile U11-U12 ve U13 Kategorilerinde liglere girmek için çalışmalarına başladı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam