SON DAKİKA
reklam
reklam

Tayyip Seymen Galatasaray Taçspor’da

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2022, Pazartesi - 12:03   Okunma Sayısı: 128548

Geçtiğimiz sezon BAL ekiplerinden Arslanbey Gençlerbirliğispor’da başarılı performans ortaya koyan ve pek çok takımın transfer gündeminde olan  Tayyip Seymen,  2022-2023 sezonunda şampiyonluk için önemli bir kadro oluşturan İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Galatasaray Taçspor ile anlaştı ve çalışmalara başladı.Hücum gücüne önemli katkılar yapan Seymen, süratli futbolu, güçlü fiziği ve son vuruştaki başarıları ile tanınıyor.

"Bölgesel Amatör Lig hedefi olan Galatasaray Taçspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum."

Galatasaray Taçspor Antrenörü Ender Sevindik’in raporları doğrultusunda anlaşılan 1999 doğumlu hücum oyuncusu Tayyip Seymen,” Bölgesel Amatör Lig hedefi olan Galatasaray Taçspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen Ender Sevindik hocama çok teşekkür eder, Kazasız belasız bir lig olmasını temenni ederim “ dedi.

Tayyip Seymen Hakkında 

Futbola 2010 yılında Maşukiyesporda başlayan Tayyip Seymen, daha sonra sırasıyla Belediye Derincespor, Derincespor AŞ., Kocaelispor, Kocaeli Kartepe Belediyespor, Körfez Spor Kulübü, Sapanca Gençlikspor ve Arslanbey Gençlerbirliğispor formalarını giydi.

Oynadığı takımlarda şampiyonluklar yaşayan Tayyip Seymen’in kariyerinde TFF 2. Ligde 11 maçı, TFF 3. Ligde 5 maçı, BAL’da 5 maçı Akademi Liginde 29 maçı ve 4 golü var. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam