SON DAKİKA
reklam
reklam

Cevizli Anadoluspor ile Galatasaray Taçspor hazırlık maçı düzenledi

Eklenme Tarihi: 28 Eylül 2022, Çarşamba - 12:53   Okunma Sayısı: 78466

Süper Amatör Lige şampiyonluk hedefi ile hazırlanan 8. Grup takımlarından Cevizli Anadoluspor, Kartal 75.Yıl Spor tesislerinde 7. Grup takımlarından  ve sezona şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray Taçspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Seyir zevki yüksek maç 3-3 berabere 

İki iddialı ekibin oynadığı ve 90 dakikası spor severlere  keyif veren mücadelede 6 gol sevinci yaşanırken, üst düzey oynanan maç 3-3 sonuçlandı. 

Ekiplerin iyi mücadele örneği gösterdiği maçın ilk yarısını ev sahibi Cevizli Anadoluspor 3-2 önde tamamladı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan iki ekipten golü bulan Galatasaray Taçspor olurken mücadele karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.

Ev sahibi Cevizli Anadoluspor’un gollerini Kaptan Fatih Gönen, Yasin Oruçgüney ve penaltıdan Emre Yatan atarken, Sarı Kırmızılı ekibinin sayıları Eser Yayla, Kerem Şahbaz ve Tayyip Seymen’in ayağından geldi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MERT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam