SON DAKİKA
reklam
reklam

Küçükçekmece'nin iki kulübü sezonu beraber açtılar

Eklenme Tarihi: 29 Eylül 2022, Perşembe - 10:01   Okunma Sayısı: 184752
TFF Bölgesel Amatör Lig takımlarından İstanbul Mimaroba Spor ile İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından olan Küçükçekmecespor birlikte Küçükçekmece-Metin Oktay stadında düzenlenen törenle sezon açılışını gerçekleştirdiler.
 
 
Açılışa Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi,MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki,BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı M.Cem Özel,eski AK Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Av.Mustafa Korkut,İYİ Parti,CHP,AK Parti ilçe temsilcileri,Belediye Meclisi üyelerinden Gökhan Aygün,Mustafa Işık,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan,İASKF yönetim kurulu üyesi Naser Serbest,Küçükçekmecespor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun,İstanbul Mimaroba Spor Kulübü Başkanı Rasim Yüksel, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.
 
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi burada yaptığı açıklamada ise , "Burada Küçükçekmecespor'umuzun ve İstanbul Mimaroba Spor Kulüplerimizin sezon açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Bu sezonun her iki kulübümüz adına güzel ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm Kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Yeni sezon için kurban kesimi ve dua yapılmasının ardından Küçükçekmecespor ve İstanbul Mimaroba Spor  ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı atılan gollerle 3-1 İstanbul Mimarobaspor'un üstünlüğü ile tamamlanan maç bu skorla sona erdi.
Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam