SON DAKİKA
reklam
reklam

İETT ve Özulaş AŞ 'den yeni garaj yerleri için inceleme ve denetim

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2022, Cuma - 23:02   Okunma Sayısı: 126026
İstanbul'un toplu ulaşımda kalitesinin artırılması hedefiyle ve kurumsal yapının vazgeçilmez en önemli unsuru olan parklanma sorununa çözüm bulmak amacıyla İETT ve Özulaş AŞ. Yöneticileri Garaj ve peronların incelenmesi, eksikliklerin tamamlanması ve yeni Garaj yerlerinin tahsisi için alanlara gidilerek yerinde inceleme yapılıp, planlama için gerekli tespitler gerçekleşti.

İSTANBUL - Yöneticiler yolcu memnuniyetini artırmak ve esnafın huzurlu bir çalışma ortamı için Bölge genelinde otobüslerde denetlemelerde yapıldı. İETT , Özulaş A.Ş. ve kooperatif yöneticileri peronlarda yaptıkları denetimlerde araçların iç ve dış fiziki durumu ile birlikte İETT yönetmeliğinin diğer talimatlarına da bakıldı.

İETT Genel Müdür yardımcısı İrfan Demet, İETT Filo yönetim Daire Başkanı Şükrü Yılmaz, İETT Anadolu Yakası saha yönetim müdürü Fatih Özcan, İETT Yapı Tesisleri Daire Başkanı Okan Gerçek, İBB Meclis üyesi Murat Cıral, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık ,şirket ve kooperatif yöneticileri ile İETT görevlileri katıldı.

Çekmeköy ilçesi, Çavuşbaşı yolu üzerinde bulunan Mezarlık alanı mevkisin de yeni Garaj ve peron alanı planlaması, Çekmeköy 14 ŞB son durağı bölgesinde yeni Garaj alanı ve peron yeri planlaması, Veysel Karani Mahallesinde Garaj yeri ve peron alanı için inceleme yapılarak planlama için harekete geçildi. Daha evvel garaj yeri ve peron alanı için tahsis edilen Yenidoğan Atatürk mahallesinde bulunan Garaj yerini eksiklikleri için asfalt, ışıklandırma, güvenlik sistemleri için kameralar, çitler ve diğer eksiklerinin tamamlanması için talimat verilerek planlama yapıldı Alemdağ Nişantepe bölgesinde yeni Garaj yeri ve peronlar için yer tespiti yapılarak yapımı için harekete geçildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam