SON DAKİKA
reklam
reklam

Sancaktepe Ziganaspor U16 takımı sezonu bol gollü galibiyetle açtı

Eklenme Tarihi: 4 Ekim 2022, Salı - 22:39   Okunma Sayısı: 92612

İstanbul Amatör Lig U16 Ligi 39. Grupta yer alan ve grubun şampiyonluk adayı takımlarından Sancaktepe Ziganaspor, sahasında misafir ettiği Soğuksuspor’u 4-0 mağlup etti ve  sezona iddialı bir başlangıç yaptı.

Sancaktepe Ziganaspor U16 takımı müsabaka boyunca üstün oynadı ve dört gol attı

Sancaktepe- Sarıgazi Stadında oynanan Sinan Karakaş, İsmail Onur Gürçay ve Vural Telli üçlüsünün  oldukça başarılı bir yönetim gösterdiği mücadele ev sahibi ekibin santrası ile başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Sancaktepe Ziganaspor , 11. Dakikada Tahsin Efe Aydemir’in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı. Maçın ikinci yarsında ise bordo mavililer üstün oynadığı mücadelede Çağdaş Annaç, Mehmet Efe Kefçi ve Yusuf İnan’ın golleri ile sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla başlayarak, sezonun ilk haftasında liderlik koltuğuna oturdu.

Tolunay Keleş’in öğrencileri gelecek hafta deplasmanda Tuzla Gençlerbirliği ile karşılaşırken, Soğuksuspor evinde Pendik Yenişehir Gençlikspor’u misafir edecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam