SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepeye yeni bir Güzellik – Zayıflama Merkezi

Eklenme Tarihi: 3 Kasım 2022, Perşembe - 10:26   Okunma Sayısı: 201612
Maltepe’de hem erkeklere hem de kadınlara yönelik hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan MİRAPOY Güzellik – Zayıflama Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Son teknoloji cihazlarla donatılmış güzellik merkezinde Bölgesel İncelme, Kalıcı Makyaj, Kalıcı Oje, Microblading, Klasik Cilt Bakımı, Hydrafacial Cilt Bakımı, Dermapen, İpek Kirpik, Kaş Laminasyon, Buz Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon Protez Tırnak gibi konularda hem erkeklere hem de kadınlara hizmet veriliyor.

Bağlarbaşı Mahallesi İkinci İlkokul Caddesi (Lunapark Karşısı) No: 49 adresinde hizmete giren merkezde kişisel bakım, güzellik ve zayıflama ile ilgili her ürlü işlem hijyenik bir ortamda gerçekleştiriliyor.

Açılışta oldukça heyecanlı olduğu gözlenen  MİRAPOY Güzellik ve Zayıflama Merkezi’nin kurucusu genç girişimci Gizem Korkmazlar, açılışa gelenlere teşekkür ederken, “Bu bir hayaldi gerçek oldu. Kızım ve oğlumun isimlerini ilk hecelerini işyerimizin ismi olarak belirledik. Maltepe’ye böyle bir hizmet getiriyor olmaktan çok mutluyum. En yeni ve en gelişmiş teklolojilerle donattığımız iş yerimizde müşterilerin de keyif alacağı memnun ayrılacağı hizmetler sunacağımızı düşünüyorum. Güzellik merkezimizi hazırlarken, sağlık ve hijyene büyük önem verdik. İnsanların gönül rahatlığı içerisinde güzellik ve bakımları için bizlere kendilerini teslim etmelerini ve güvenmelerini hedefledik. Bir kez gelenin bir daha bizi terketmeyecegğine inanıyorum.” dedi.

Mirapoy Güzellik ve Zayıflama Merkezi Pazar günleri hariç haftanın 6 günü hizmet verecek.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam