SON DAKİKA
reklam
reklam

Galatasaray Taçspor yükselişini sürdürdü

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2022, Çarşamba - 10:05   Okunma Sayısı: 57798
Süper Amatör Lig 7. Grupta yer alan Galatasaray Taçspor, yeni antrenörü Deniz Keskin’in yönetiminde çıktığı ikinci maçı da kazandı. Alemdağ Stadında oynanan maçta Beyoğlu temsilcisi Galata karşısında ilk yarıda iyi futbolunu sürdüren Sarı Kırmızılılar, ikinci yarıda sahada 10 kişi kalmasına karşın oyundan kopmadı ve kontradan bir gol daha bularak sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 

Maç içinde 10 kişi kalan Galatasaray Taçspor iki golle üç puanı kazandı

Mücadeleyi Kadın Bölgesel Hakem Elif Köroğlu yönetirken, Mesut Çerko ve Berke Gündemir de Köroğlu’nun yardımcı hakemleri  olarak görev yaptılar. İki takım içinde büyük önem taşıyan mücadeleye baskılı başlayan takım Galatasaray Taçspor olurken, ev sahibi ekip 27. Dakikada Sedat Geçer’in golü ile ilk yarıyı 1-0’lık skorla tamamladı. Maçın ikinci yarının 55. Dakikasında savunma oyuncusu Sezer Hasan Erdem ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Galatasaray Taçspor  da  maçın kalan süresinde sahada 10 kişi mücadele etti. Bu dakikadan sonra oyunu kontrolüne alan Beyoğlu temsilcisi, sağlı sollu ataklarla beraberlik golü aradı.

 

Galatasaray Taçspor’un kalecisi Armağan Önür ‘un kurtardığı penaltı maçın dönüm noktası oldu

Galataspor, maçın 62. dakikasında bir penaltı atışı kazandı. Bu dakikada topun başına geçen Galataspor’lu Volkan Arslan’ın vuruşunu, Galatasaray Taçspor’un kalecisi Armağan Önür başarılı bir şekilde kurtararak rakibine beraberlik şansı vermedi. Kalan sürede baskılı oynayan Galata’ya sağlam ve yerinde defans yapan , oyun disiplininden kopmayan Galatasaray Taçspor maçın  89. Dakikasında kontrada Kerem Deniz Şişman’ın golü ile 2-0 öne geçti. Çekişmeli geçen uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi ve maç bu skorla bitti. Öte yandan uzatma dakikalarında Galatasaray Taçspor ‘un takım kaptanı Erol Yükseker ve Galata’dan Hakan Denizci kırmızı kart görerek bir sonraki müsabakada cezalı duruma düştüler. 8 puana yükselen Galatasaray Taçspor haftaya deplasmanda Mecidiyeköyspor ile karşılaşırken, 10 puandaki Galata  da evinde  Nartspor  ile karşılaşacak.

 

Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi, Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Azeri “İyi bir takımız ve önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle zirveye doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.”

Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi, Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Azeri maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“ Son iki haftadır iyi bir oyun ortaya koyarak galip gelen futbolcularımı ve teknik ekibimi tebrik ediyorum. İlk 4 haftada iyi oyunumuza rağmen galip gelememenin verdiği stres sıkıntılar artık geride kaldı. İyi bir takımız ve önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle zirveye doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam