SON DAKİKA
reklam
reklam

Giresun Sağlık Platformu ailesi buluşmalarına devam ediyor

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2022, Çarşamba - 10:22   Okunma Sayısı: 53769
İstanbul'da görev yapan Giresun'lu sağlık çalışanları, yoğun iş tempolarından arta kalan zaman diliminde moral depolamak için bir araya geldiler.Giresun Sağlık Platformu Başkanı Doç. Dr . Sebahattin Destek ve Giresun Sağlık Platformu yönetimin organize ettiği ve Eyüpsultan Giresunlular Derneği ve Eyüp Sultan Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Kayış ile Eyüpsultan Belediyesi Başkan Danışmanı Bahri Bodur’un ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya çok sayıda doktor, hekim, hemşire ve sağlık çalışanının yanı sıra Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Ali Özacar ,Giresun Federasyonu Kadınlar Kolu , basın mensupları ve davetliler katıldı

Kabuğuna sığmayan Giresun Sağlık Platformu genişleyen ve güçlenen yapısıyla önemli bir yere geldi

Kabuğuna sığmayan bir şekilde hemşerilerinin her zaman yanında yer alan Giresun Sağlık Platformu genişleyen ve güçlenen yapısı, artan üye sayısı ile önemli yapıya kavuştu.

Eyüpsultan Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konular ve genel değerlendirmeler masaya yatırıldı. Avrupa Yakasında görev yapan sağlık çalışanlarının davet edildiği Platform toplantısı ,gerçekleştirmesi düşünülen faaliyetler için atılması gereken adımlar ve gündemdeki sorunlar konuşuldu. Mevcut toplantıların sıklaştırılması ve iletişime daha fazla ağırlık verilmesi gündeme getirildi.

Sağlık Platformu Başkanı Doç Dr. Sebahattin Destek, birlik beraberliğin güçlenmesi adına yapılan bu tür toplantıların devam edeceğini, ev sahipliğinden dolayı Eyüpsultan Giresunlular Derneği Başkanı İsa Kayış ile Eyüp Sultan Belediye Başkan danışmanı Bahri Bodur'a teşekkürlerimi ileterek katılımlarından dolayı sağlık çalışanlarına memnuniyetini belirtti

Katılımcıların sırayla kendilerini tanıtarak söz aldığı ve görüşlerini ifade ettiği toplantıda bir sonraki toplantının Anadolu yakasında yapılması kararı alındı.

Birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi için düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantısında dayanışma mesajlarının verildiği, hoş muhabbetlerin yapıldığı kahvaltılı toplantı toplu  fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam