SON DAKİKA
reklam
reklam

Başarılı futbolcu Yusuf Binici'nin Alfa Butik'i hizmet vermeye başladı

Eklenme Tarihi: 27 Kasım 2022, Pazar - 11:02   Okunma Sayısı: 69266
İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Sancaktepespor da forma giyen başarılı futbolcu Yusuf Binici ticaret hayatına atıldı. Binici, tekstil ve ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren Alfa Butik isimli mağazasıyla sporseverlere hizmet vermeye başladı.

Spor dünyasından Binici'ye tam destek!

 

Cumhuriyet Mahallesi Karlıdere Caddesi No : 64C Bulgurlu – Üsküdar/İstanbul adresinde faaliyet gösteren mağazanın açılışında takım arkadaşları ve spor camiası Binici’yi yalnız bırakmadı. Son olarak Bitexen Van Spor FK Forması giyen Batuhan Karadeniz ve Eski Süper Lig Hakemi Deniz Ateş Bitnel  de yaptıkları paylaşımlarla Binici’nin yanında olduklarını ilettiler.

 

Futbolu çok sevdiğini ve amatör bir zevkle oynadığını dile getiren Binici, sporda yakaladığı başarıyı iş hayatında da sergilemeyi amaçladığını, sporseverlere en kaliteli hizmeti vermek istediğini kaydetti.

Mağaza için iletişime geçmek isteyenler 0538 963 44 24 veya 0531 852 17 10 numaralı telefonlardan irtibata geçebilirler.

 

Futbola Çamlıcaspor’da başlayan 1998 doğumlu Yusuf Binici, Kasımpaşa ve Ümraniyespor’un genç takımlarında da oynadı. Binici amatör liglerde Selimiyespor, Barbarosspor, Tunusbağıspor, Dersimspor, Tokat 1969 SK formaları giymişti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam