SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Sivaslılar Derneği Yerel Basını Ağırladı

Eklenme Tarihi: 27 Kasım 2022, Pazar - 11:36   Okunma Sayısı: 53040
Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın ve yardımcısı Serkan Süslü geçtiğimiz günlerde bölgede yayın yapan mahalli gazetecileri ağırladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Sivas yöresine ait olan Köfte ve etli ekmek ikram edildi.

Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın " Bizde ilçemizde Sivaslı adaylar çıkarmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik kültürüyle hareket edeceğiz. "

 

Bölgede yayın yapmakta olan gazetecilerin yanı sıra Sivaslı iş insanları ve DEVA Partisi Ümraniye ilçe başkanı Hasan Keleş'in de katıldığı programda bölgenin sorunları da masaya yatırıldı. Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın  

2024 yerel seçimlerinde Sivaslı bir aday çıkarmak istediklerini söyleyeyerek şu ifadeleri kullandı;

"Bizim de artık sesimiz çıksın .Sivaslılar olarak ilçemizde belediye başkan adayı çıkarmak istiyoruz. İnşallah bu birlikteliği hep birlikte yapacağız."

Konuşmasının devamında yerel basının önemli olduğunu zaman zaman da bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Aydın " Amacımız bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir."  dedi.

 

Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkan Yardımcısı  Serkan Süslü " Bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz. "

 

Yemek programında kısa bir selamlama konuşması yapan Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkan Yardımcısı, ilçenin sevilen isimlerinden Serkan Süslü de şunları söyledi;

"Bende yerel basının bir parçasıyım.Ne kadar siyasetin , dernekçiligin içinde olsam da medya tarafım daha ağır basıyor. İnşallah bundan böyle birlikte ve bir arada olmak için bir araya geleceğiz. Bizi kırmadınız,  buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

 

Çekmeköy’de yayın yapan mahalli gazeteciler de Sivaslılar Derneği yöneticilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Yerel Medya onuruna verilen yemekte. Çekmeköy Sivaslılar Derneği yöneticileri katıldı. Programa katılanlar arasında, başta Dernek Başkanı Yücel Aydın olmak üzere Serkan Süslü, Mehmet Muaz Uzun, Veysel Tuna, Ayşe Can, Muammer Bilici, Lütfü Tiryakioğlu ve Ümraniye İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Sinan Akyol da programa katılarak katılımcılara teşekkür ettiler.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam