SON DAKİKA
reklam
reklam

Memleket Partisi Üsküdar’da başkan Lale Özel oldu

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2022, Pazar - 18:51   Okunma Sayısı: 240961
Memleket Partisi Üsküdar İlçe örgütü İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever’in de katıldığı kongrede ilçe başkanlığı görevine Lale Özel’i seçti.

Memleket Partisi Üsküdar İlçe Örgütü, 2. Olağanüstü kongresinde yeni ilçe yönetimini seçti.

İlçe Başkanlığı görevine bir önceki yönetimde de yer alan Lale Özel seçildi.

Kongrede Divan Başkanlığı görevini Memleket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Emir Başnuh üstlenirken yardımcılığını Ali Kırmızıbayrak yaptı. Katip üye olarak da Çağlar Sezgin görev aldı.

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever, Parti Meclisi Üyesi Zeki Çakır, 1. Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldırım,  Maltepe İlçe Başkanı İsmail Özgür Gözütok ve Pendik İlçe Başkanı Binali Karaman kongreye katılan konuklar arasında yer aldı.

 

Kongre sonrası gazetemize gündeme dair açıklamalarda bulunan Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever şunları söyledi;

Tarikat ve cemaatlerde ve bunların yurtlarında yaşanan bu olumsuzluklar sadece bugünün konusu değil. Dünden gelen ve her geçen gün çoğalarak biriken ciddi bir sorun olarak önümüzde duruyor.

Devlete hakim olmak için gösterdikleri çabadan büyük bir rahatsızlık duyuyoruz. Tarikatler ve cemaatlerin devlet kurumlarında ve ticarette etkili olmaları ve özelikle iç siyasete müdahil olmaları ciddi bir tehlike oluşturuyor.  Devlete ve özellikle de milli eğitime hakim olma çabalarını ve iktidarın buna sessiz kalmasını hep eleştiriyorduk. Son zamanlarda yaşanan olaylar ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdi.

Yaşanan olumsuzluklara karşı Memleket Partisi il ve ilçe örgütleri tüm yurtta yarın (12 Aralık Pazartesi) eş zamanlı basın açıklaması yapacak. Biz de İstanbul il başkanlığı binamızda bu basın açıklamasını yapacağız. Siz basın mensuplarının katkısıyla tüm yurttaşlarımızla paylaşmak amacındayız.”

 

Memleket Partisi 1. Bölgeden Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldırım kongre sonrası gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi

‘Eğitim ve sosyal hayatındaki başarılarını siyasi hayatına da taşıyacağı konusunda hiçbir kaygım olmayan Lale Özel hanımefendinin Memleket Partisi Üsküdar ilçemiz için hayırlı olacağını düşünüyorum.

Önceki dönemde ilçe yönetiminde yer alan Lale hanımın ilçe çalışmalarındaki azmi ve başarısı bu söylediklerimi desteklemektedir.  Memleket Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak 1.Bölgede ilçe kongrelerimize devam edeceğiz. İlçelerimizi güçlendirerek kongre süreçlerimizi tamamlayacağız.”

 

Memleket Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Lale Özel kongrede yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Memleket Partisi’nin bir neferi olarak önceki yönetimde de yer almıştım. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ve İstanbul İl Başkanımız Sayın Ertuğrul Gülsever’in bize bu sorumluluğu vermesini bana ve yönetime güvenlerinin bir göstergesi olarak görüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte tüm Üsküdar’ı kucaklayan çalışmalarımıza hız vereceğiz. Üsküdarlıların siyasetten taleplerini il yönetimimize ve genel merkezimize iletip sorunların çözümü noktasında takipçi olacağız. Parti ayrımı yapmadan tüm Üsküdarlıların temsilcisi olmak temel ilkemizdir. Yönetimimize destek eren tüm ilçe üyelerimize teşekkür ediyoruz. Güvenlerini boşa çıkarmayacağız.”

 

Seçimler sonrası Lale Özel başkanlığındaki Memleket Partisi Üsküdar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;

İlknur Adıgüzel

Alperen Arslantürk

Şükrü Ata

Seher Ateş

Halim Hilmi Bayar

Barış Borluk

Mustafa Demir

Serhat Demir

Kağan Demirler

Fethullah Celal Güler

Rahşan İstanbullu

Bilge Arın Konuksay

Seda Özbay Bağrıaçık

Ayfer Saygılı

Salih Şenyiğit

Oğuzhan Şimşek

Tekin Emre

Yılmaz Deniz

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam