SON DAKİKA
reklam
reklam

Bakan Soylu’ya tam destek

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2022, Cuma - 23:02   Okunma Sayısı: 153568
Kürt kökenli Şırnaklı işadamı Abdurrahim Avcıoğlu, Güneydoğu’da son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tam destek verdiklerini söyledi

Güneydoğu’da yaşanan son gelişmeler sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle, bölgedeki iş insanları ve vatandaşlardan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek yağdı.

Şırnak İş Adamı Abdurrahim Avcıoğlu da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tam destek verdiğini açıkladı.

Abdurrahman Avcıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Kahraman Bakanım yüreğinize sağlık. Bu ülkeyi bölmek için çeşitli maske ve kılıflara bürünenler, işbirliği içinde meydanı boş bulmuş ve şımardıkça şımarmışlardır. Sayın  Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Sayın Soylu Bakanın cesareti, kararlı duruşu sonuna kadar sürecektir. Sıkıntılar dolu sözleriyle dağdakiler sonları geldikçe hesap vermelerinin de yakın olduğunu anlayacaklardır. Vatan düşmanları korkuyla her türlü ayrımcılıkları ortaya koymuşlardır. Korkunun ecele faydasının olmadığını bilen bu maşalar sonlarının yaklaştığının farkına vardılar.

Elin gölgesinde yaşayan kendilerini birşey sandılar. Ellerinden malzemeleri alındıkça çıldırıyorlar. Akıttıkları bunca şehit kanı yerde kalacak değil! Acizlikleri meydana çıkınca kaçacak delik ararlar. Aziz milletimiz, şehit ve gazi ailelerimiz her zaman Kahraman Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun yanındadır. Ne Mutlu Kürt doğduğum. Ne Mutlu Müslüman olduğum için. Ne mutlu Türküm diyene.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam