SON DAKİKA
reklam
reklam

Küçükçekmece Sinopspor’un Antalya Kampı Devam Ediyor

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2023, Salı - 23:09   Okunma Sayısı: 45248
TFF Bölgesel Amatör Ligi 11.Grupta lider konumunda olan ve Sinop’umuzu İstanbul’da başarıyla temsil eden Küçükçekmece Sinopspor’un Antalya kampı tüm hızıyla devam ediyor. Küçükçekmece Sinopspor Antalya’da Ertuğrul Yiğit yönetiminde ikinci yarıya hazırlanıyor.

Küçükçekmece Sinopspor’un Başkanı Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyeleri Antalya’dalar

Yaklaşık 1 haftadır yeni sezon hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımın kampına çıkarma yapan Başkan Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyeleri teknik direktör Ertuğrul Yiğit’den rapor aldı.

Küçükçekmece Sinopspor’un Teknik Direktör Ertuğrul Yiğit “Takımdaki arkadaşlık ve hava mükemmel. Yavaş yavaş istediğimiz düzeye geldik. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Amacımız Küçükçekmece Sinop Sporu iyi şekilde lige hazırlamak ve Küçükçekmece Sinopspor’u 3.Lige çıkarmak. Bizler de bunun için çalışıyoruz.”  

Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Ertuğrul Yiğit şunları söyledi; “Takımdaki arkadaşlık ve hava mükemmel. Yavaş yavaş istediğimiz düzeye geldik. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Amacımız Küçükçekmece Sinop Sporu iyi şekilde lige hazırlamak ve Küçükçekmece Sinopspor’u 3.Lige çıkarmak. Bizler de bunun için çalışıyoruz. Camiamıza şampiyonluğu hediye etmek için hep birlikte mücadele vereceğiz.”

Küçükçekmece Sinopspor’un Başkanı Rafet Orhan “Takımımızı yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber kampta ziyaret ettik. Teknik heyetten kampın genel değerlendirmesini aldık. Şu an çok olumlu bir hava yakaladık. Bu olumlu havanın lige de yansıyacağını ümit ediyorum.”

Teknik heyete ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunun altını çizen başkan Rafet Orhan da “Takımımızı yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber kampta ziyaret ettik. Teknik heyetten kampın genel değerlendirmesini aldık. Şu an çok olumlu bir hava yakaladık. Bu olumlu havanın lige de yansıyacağını ümit ediyorum.” dedi.

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Müdürü Özgür Karakurt “Başkanımız Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyemizin kampımızı ziyaretinden son derece memnun olduk. Küçükçekmceli ve Sinoplu sporseverlerin desteği ile şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Müdürü Özgür Karakurt da Küçükçekmece Sinopspor’un Başkanı Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyelerinin Antalya ziyaretini şu sözlerle değerlendirdi;

“Başkanımız Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyemizin kampımızı ziyaretinden son derece memnun olduk. Bu ziyaret takımız için mutluluk ve moral verici oldu. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Küçükçekmceli ve Sinoplu sporseverlerin desteği ile şampiyon olacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuz bütün imkânlarını bu takım için seferber etmiş. Teknik heyet ve futbolcularımızın bizleri mahçup etmeyeceklerine inanıyoruz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam