SON DAKİKA
reklam
reklam

Pendik Bingöllüler Derneğinden Önemli Ziyaretler

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2023, Salı - 23:26   Okunma Sayısı: 115379

Genel Başkanlığını Salih Kına’nın yaptığı Pendik Bingöllüler Derneği, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ile Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i makamlarında ziyaret ettiler.

Pendik Bingöllüler Derneği yönetimi, Pendik’te iki önemli ziyarette bulundu. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i makamında ziyaret eden Pendik Bingöllüler Derneği Başkanı Salih Kına ve dernek yönetimi Pendik’te yaşayan Bingöllü hemşerilerinin istek, dilek ve taleplerini ilettiler. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi. Pendik Bingöllüler Derneği yönetimi bu ziyaretin ardından Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya’yı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular, Pendik’te yaşayan Bingöllü hemşerilerinin istek, dilek ve taleplerini ilettiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam