SON DAKİKA
reklam
reklam

Çekmeköy Belediye Alemdağspor’dan galibiyetlere devam

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2023, Çarşamba - 22:46   Okunma Sayısı: 64689
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta en yakın rakibinin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, deplasmanda grubun güçlü takımlarından Yenibosnaspor ile karşı karşıya geldi. Tribünlerin dolu olduğu etkin bir maç çıkartan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor maçı her iki yarıda attığı gollerle 2-1’lik skorla aldı.

Engin Can Topal attığı gollerle Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ‘a “Can” verdi

Bahçelievler İl Özel İdare Stadında oynanan İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grubun kritik ve üst sıraları yakından ilgilendiren grubun bu önemli mücadelesini Mehmet Alperen Güçyetmez, Yasin İhsan İnci ve Mahmut Can Çilkız hakem üçlüsü yönettiler. Maçı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ve Başkan Vekili Şeref Albayrak birlikte protokol tribününden takip ettiler.

Mücadeleye baskılı başlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor maçın 15. dakikasına Engin Can Topal’ın karambole 4 kişinin arasından topu filelere yollaması ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk yarı bu skorla geçilirken, ikinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Yenibosnaspor’du.

Sarı Siyahlı ekibin beraberlik golü için yüklendiği bu dakikalarda Yenibosnaspor, Çekmeköy defansını ve kalecisi Yılmaz Yiğit’i geçemedi. Maçın son bölümünde ise ataklarını sıklaştıran Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor oyuncuları Engin Can Topal’ın 75. Dakikada attığı mükemmel golle farkı ikiye çıkardı. Maçın uzatma dakikalarında Yenibosnaspor bir penaltı atışı kazandı ve penaltıyı değerlendiren Tayfun Tunç skoru 2-1’e getirdi. Maç bu sonuçla sona erdi ve Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor gruptaki puanını 32’ye yükseltti. Böylece teknik sorumlu Aydın Dursun’un öğrencileri en yakın rakibinin 4 puan önünde zirvedeki yerini de korudu. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor haftaya evinde Yeşilılgazspor’u misafir ederken 15 puanda kalan Yenibosnaspor da deplasmanda Dikilitaşspor ile maç yapacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam