SON DAKİKA
reklam
reklam

TÖHOB Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi

Eklenme Tarihi: 18 Ocak 2023, Çarşamba - 22:22   Okunma Sayısı: 43385

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş ve yönetim kurulu, sektörün sorunları ilgili konularda Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a makamında bilgi vererek çözümü noktasında destek talebinde bulundular.

TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş “Sektörümüzün temel sorunu mülkiyet hakkı ve ücretsiz taşıma konularında Bakan Bey'in desteğini ve takibini istedik. Halk otobüsü esnaflarımızın sorunlarını bilen Bakan Bey dikkatle dinleyerek çözüm önerilerimizi dinlediler. Gerekli girişim ve görüşmelerin yapılacağını dile getirdiler. Esnaf kefalet kredilerinde 0 araç için 2.5 milyon 0,5 arası araçlar için 1.5 milyon olması konusunda taleplerimizi ilettik.”

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ın da hazır bulunduğu toplantı hakkında TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş şunları söyledi;

“Sektörümüzün temel sorunu mülkiyet hakkı ve ücretsiz taşıma konularında Bakan Bey'in desteğini ve takibini istedik. Halk otobüsü esnaflarımızın sorunlarını bilen Bakan Bey dikkatle dinleyerek çözüm önerilerimizi dinlediler. Gerekli girişim ve görüşmelerin yapılacağını dile getirdiler. Esnaf kefalet kredilerinde 0 araç için 2.5 milyon 0,5 arası araçlar için 1.5 milyon olması konusunda taleplerimizi ilettik.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam