SON DAKİKA
reklam
reklam

U18 Liginde Çekmeköy Çarşıspor Esenkentspor’u 1-0 mağlup etti

Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2023, Cumartesi - 22:38   Okunma Sayısı: 42371

İstanbul U18 Ligi 42. Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Çekmeköy Çarşıspor, ligin 5. Hafta maçında sahasında Maltepe temsilcisi Esenkenspor ile karşılaştı. Mutlak galibiyetle yola çıkan Çekmeköy Çarşıspor mücadeleyi ilk yarıda attığı tek golle kazanarak 3 puanı aldı.

Çekmeköy Çarşıspor’a galibiyeti getiren golü Orçun Akdeniz penaltı vuruşundan getirdi  

Alemdağ Stadında oynanan maçı Caner Kızıldaş, Ali Kolay ve Atamer Berberoğlu’ndan oluşan  hakem üçlüsü yönetti. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Çekmeköy temsilcisi, ilk 45 dakikada çokça pozisyon üretmesine karşın aradığı golü penaltıdan başarılı forveti Orçun Akdeniz’in atışıyla buldu. Maçın ikinci yarısı da tıpkı ilk yarısı gibi çekişmeli geçti. Esenkentspor ataklarına sağlam ve yerinde savunma yapan Çekmeköy Çarşıspor maçı da 1-0 kazanarak gruptaki çıkışına devam etti.  Çekmeköy Çarşıspor haftaya deplasmanda lider Beykoz Çavuşbaşıspor ile karşılaşırken, Esenkentspor ise  haftayı bay geçecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam