SON DAKİKA
reklam
reklam

Alattin Karababa’yı Sonsuzluğa Uğurladık

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2023, Perşembe - 23:03   Okunma Sayısı: 57138

Sinema ve dizi sektörünün emektar, sevilen isimlerinden olan sanatçı ve müzisyen Alattin Karababa(Pala) 14 Ocak Cumartesi günü geçirdiği ani kalp krizi sonucunda vefat etti. Sinema ve müzik dünyasını yasa boğan ölümün ardından sevilen isim 16 Ocak Pazartesi günü Kartal Soğanlı Merkez Camiindeki öğlen vakti kılınan cenaze namazının akabinde, Sultanbeyli Osmangazi Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına defnedildi.

Merhum sanatçının cenaze namazı  ve defin törenine Hababam Sınıfın Unutulmaz Yeşilçam Vokal Grubu üyeleri  Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, sinema sanatçıları  ve Yeşilçam Sevdalıları Hasan Yıldız, Engin Aksu, İsmail Ölçerman, Oktay Kahraman, Mustafa Başalan, Gürkan Kurt, Ali Aydoğan, Nalan Çöl, Selma Şahin, Erol Taşçı, Engin Arda,Bülent Yalçın, Ahmet Ürküt, Murat Tekin, Semra Tekin,  merhum sanatçı Suat Özkeskin’in eşi Cana Özkeskin Çapanoğlu , gazeteci-yazar  Yılmaz Birinci, gazetemizi temsilen katlan Sinan Erdoğdu  ile  çok sayıda aile dostu, yakınları, mahalleli ve sevenleri katılım sağladılar. Karababa’nın oldukça üzüntülü olan ailesi ve yakınları taziyeleri kabul ettiler.

Cenazeye Şişli’den katılan oyuncular için araç bulma anlamında problem yaşanırken, problemi çözmek için devreye giren ve sorunu çözen, sinema camiasında ‘Ahde Vefalı Aktör’  olarak da tanınan Gani Rüzgâr Şavata ve sinema sanatçısı Yavuz Karakaş şehir dışında olmalarından ötürü taziyelerde bulunarak üzüntülerini dile getirdiler. Bu arada cenazeye katılım sağlayamayan çok sayıda dostu, arkadaşı da merhum Karababa için taziyelerini ilettiler. Defin töreninin ardından merhum sanatçı Suat Özkeskin’in yine Osmangazi Mezarlığındaki kabrine sanatçı dostları ziyarette bulunarak, dua ettiler.

Biz de gazetemiz olarak Alattin Karababa’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına taziyelerimizi iletiyoruz. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam