SON DAKİKA
reklam
reklam

Oğuzhan Türkmen Galatasaray Taçspor’a transfer oldu

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2023, Perşembe - 23:02   Okunma Sayısı: 89542

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Galatasaray Taçspor’a önemli bir isim daha katıldı. En son BAL ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor’da oynayan ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken 1987 doğumlu Oğuzhan Türkmen Galatasaray Taçspor ile anlaşarak sarı-kırmızılı ekibe dâhil oldu. Galatasaray Taçspor Genel Kaptanı Yavuz Çelen’in raporları doğrultusunda anlaşılan tecrübeli isim, güçlü fiziği, hava topu üstünlüğü ve son vuruşlardaki ustalığı ile de biliniyor.

“ Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim.”

Kulüp tesislerinde imzayı atarak hafta sonu oynanan Nartspor maçında forma giyen Türkmen transferi hakkında şunları söyledi;

 “ Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği olan Galatasaray Taçspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Selçuk Azeri’ye çok teşekkür ederim. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.”

Oğuzhan Türkmen Hakkında

Futbola 1999 yılında Körfezspor’da başlayan Türkmen, buradaki başarıları ile dikkatleri üzerine çekerek Galatasaray U21 Takımına transfer oldu. 2006 yılında Nazilli Belediyespor ile profesyonel olan oyuncu daha sonra sırası ile Bilecikspor, Derincespor, Fatih Karagümrük, Vefaspor, Erdekspor, Manisa Futbol Kulübü, Belediye Kütahyaspor, Kocaelispor, Bayburt Özel İdare, Karacabey Belediyespor, Kızılca Bölükspor, Nazilli Belediyespor, Gölcükspor, Sebat Gençlikspor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor kulüplerinde forma giydi.  

35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun kariyerinde U21 Liginde 11 maçı 1 golü, Türkiye Kupasında 4 maçı 2 golü, TFF 3. Ligde 128 maçı 38 golü, TFF 2. Ligde 11 maçı 1 golü ve BAL’da 156 maçı 88 golü var.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam